марки

  Hue за бяла и цветна светлина

  Външна стенна лампа Impress

  Вграден LED, Милиони цветове, Черно, Интелигентно управление с мост Hue* 1743030P7 Търсене на подобни продукти
  • Неограничени възможности

   17430/30/P7
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   Hue за бяла и цветна светлина

   Външна стенна лампа Impress

   17430/30/P7 Търсене на подобни продукти

   Вече можете да разширите употребата на Hue навън. Стенната лампа Impress може да бъде свързана с вашия съществуващ бридж Hue, за да получите всички функции, като да контролирате осветлението у дома от разстояние, да задавате графици и да създавате всякаква атмосфера. Без включен бридж Hue. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Неограничени възможности

  за изключителни преживявания

  • Специална светлина за специални поводи

   Специална светлина за специални поводи

   Ще идват семейството или приятелите? Настройте вашето външно осветление за всеки повод. Независимо дали е уютна вечеря на балкона, барбекю на двора, или парти в двора, можете да добавите с едно докосване от магията на Philips. Създайте цветни сцени или бавно движещи се динамични ефекти и използвайте тези специални моменти пълноценно.

  • Отпуснете се с топла до студена бяла светлина

   Отпуснете се с топла до студена бяла светлина

   Удължете вечерите си с външното осветление на Philips Hue. Придайте подходящата атмосфера на вътрешния двор, балкон или веранда и се отпуснете. От топлата бяла светлина на лятно слънце до ледената студена зимна светлина: можете да се насладите на всеки нюанс на бяла светлина, който да отразява настроението ви през цялата година.

  • Контролирайте по Вашите предпочитания

   Контролирайте по Вашите предпочитания

   Свържете вашите лампи с бридж и открийте безкрайност от възможности. Контролирайте светлините от смартфона или таблета си чрез приложението Philips Hue или добавете вътрешни превключватели към системата си, за да променяте светлините. Задавайте таймери, уведомления, аларми и други, за да използвате всички опции, предлагани от Philips Hue. Philips Hue работи и с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Assistant, за да можете да контролирате светлините дори с гласа си.

  • Оцветете вашето място на открито с 16 милиона цвята

   Оцветете вашето място на открито с 16 милиона цвята

   Със светещата лента на Philips Hue за открити места няма ограничение на магията, която можете да добавите. Играйте с 16-те милиона цвята и всички нюанси на бяла светлина, за да създадете ефекта, който искате. Оцветете предмети, дървета или пътища, за да направи вашето място да се откроява. Използвайте приложението Hue, за да запишете любимите си настройки за светлина и когато пожелаете, да си ги припомните само с едно докосване с пръст.

  • Необходим е Philips Hue преходник

   Необходим е Philips Hue преходник

   Свържете осветлението с бридж, за да го контролирате от смарт телефон или от таблет чрез приложението Philips Hue. Или контролирайте осветителните тела за външна употреба Philips Hue чрез превключвателя за димиране Philips Hue за включване/изключване и функционалността за димиране.

  • Настройване на таймери за ваше удобство

   Настройване на таймери за ваше удобство

   Насладете се на по-дълги вечери навън, свършете работата си на двора или просто изнесете боклука навън след залез слънце. Включвайте вашите светлини Philips Hue автоматично, като настроите графици или използвате рутината за залез/изгрев. И разбира се, можете също така да изключите или да намалите светлината си по този начин. Никога повече няма да се притеснявате дали сте оставили светещи лампи.

  • Защитена от атмосферни влияния (IP44)

   Защитена от атмосферни влияния (IP44)

   Това външно тяло Philips Hue е специално проектирано за използване на открито и е преминало щателни изпитвания, гарантиращи неговата работа. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Това тяло е конструирано с IP44: защитено от пръски вода, от всички посоки.

  • Висококачествен алуминий и закалено стъкло

   Висококачествен алуминий и закалено стъкло

   Продуктите са направени специално за употреба на открито. Използваме висококачествен алуминий и закалено стъкло, за да гарантираме най-доброто представяне при външни условия, както и интелигентно използване на материалите за оптимизиране на радиочестотите.

  • Интензивна светлина

   Интензивна светлина

   Осветителното тяло на Philips Hue осигурява достатъчно мощност, за да осветите удобно градината си. Използвайте Philips Hue, за да осветите входовете, да постигнете по-хубава атмосфера и да придадете още повече чар на външните части, като зададете обстановката според настроението си.

  • Настройте си светлини, които да ви посрещат у дома

   Настройте си светлини, които да ви посрещат у дома

   Усетете комфорта на светлините, които се включват автоматично, когато пристигнете и се изключват, когато излезете. Извадете нещата си от колата и влезте вкъщи, съпътствани от удобството на точната светлина. Използвайте външния сензор Hue на Philips или настройте приложението Hue в режим „Домашен“ или „Отдалечен“, за да включите всичките си светлини, или оставете географската локализация да свърши това вмeсто Вас, без да се налага да докосвате нито един бутон. Толкова е лесно.

  • Интелигентен контрол, от дома или от разстояние

   Интелигентен контрол, от дома или от разстояние

   Включете външното си осветление и вижте какво се случва навън. Щом свържете Вашето външно осветление с бриджа Hue, ще можете да контролирате светлината по всякакъв начин според предпочитанията си. С помощта на външния сензор Hue, услугите ни за вътрешно дистанционно управление като например приложението Philips Hue или направо чрез Вашите гласови команди (Amazon Alexa, Apple HomeKit или Google Assistant) можете да контролирате външното си осветление. Можете да настроите график на осветлението, за да имитирате присъствието си. Управлявайте комфортно външното си осветление от дома си или от всяко друго място.

  Вижте всички спецификации