Предложения

  Hue за бяла и цветна светлина

  Единична лампа E14

  E14 лампа, Бяла и цветна светлина 8718696695166 Търсене на подобни продукти
  • Неограничени възможности

   8718696695166
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   Hue за бяла и цветна светлина

   Единична лампа E14

   8718696695166 Търсене на подобни продукти

   Добавете лампа тип „свещ“ Е14 с бяла и цветна светлина Philips Hue към вашата система Philips Hue и се насладете на висококачествена бяла и цветна светлина, предлагаща ви безкрай възможности. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Неограничени възможности

  за изключителни преживявания

  • Проявете творчество с помощта на 16 милиона цвята

   Проявете творчество с помощта на 16 милиона цвята

   Бъдете изобретателни и заложете на някой от 16 милиона цвята за дръзка промяна на обстановката в помещението. Всичко това без усилия, само с натискане на един бутон. Използвайте любима снимка и акцентирайте върху този специален момент с пръски светлина. Запазете предпочитаните настройки на осветлението и ги използвайте винаги, когато пожелаете, само с едно натискане

  • Синхронизиране на светлините с музика и филми

   Синхронизиране на светлините с музика и филми

   Превърнете гледането на телевизия в неповторимо преживяване или синхронизирайте светлините с любимата си музика и вижте как светлината реагира на ритъма. Изтеглете приложения на трети страни и открийте невероятните неща, които можете да правите с Philips Hue.

  • Повече заряд за Вашите игри

   Повече заряд за Вашите игри

   Минете на следващо ниво във видео игрите. Изтеглете приложения на трети страни и открийте невероятните неща, които можете да правите с Philips Hue.

  • Помогнете си със светлина да по-лесно събуждане и заспиване

   Помогнете си със светлина да по-лесно събуждане и заспиване

   Превърнете лампата тип „Свещ“ от Philips Hue в настолната лампа и това ще ви помогне да станете от леглото по начина, по който ви харесва. Започнете деня си плавно с топъл изгрев. Постепенно увеличаващата се яркост ви дава чувството, че се събуждате от естествената светлина - вместо грубото пробуждане от аларма. Вечер релаксиращата мека бяла светлина ви помага да се отпуснете, да се успокоите и да заспите по-комфортно през нощта.

  • Събуждайте се и си лягайте напълно естествено

   Събуждайте се и си лягайте напълно естествено

   Philips Hue ще Ви помогне да ставате от леглото, както предпочитате, за да стартирате деня си напълно освежени. Яркостта на светлината се увеличава постепенно, като имитира ефекта на изгрева на слънцето и Ви помага да се събуждате напълно естествено, вместо да се стряскате от силния шум на будилника. Започнете деня си по правилния начин. Вечер отпускащата мека бяла светлина ще Ви помогне да се освободите от напрежението и да подготвите тялото си за възстановяващ нощен сън.

  • Създаване на атмосфера с топла бяла или студена дневна светлина

   Създаване на атмосфера с топла бяла или студена дневна светлина

   Създавайте подходяща обстановка според нуждите си и декорирайте дома си с топла до студена бяла светлина. Насладете се на различни стилове през цялата година, без значение дали ярката бяла светлина ще ви напомня за пролетен бриз, топлата бяла светлина – за лятното слънце, или ледено студената дневна светлина – за мразовитата зима.

  • Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се зареждайте с енергия с нашите светлинни решения

   Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се зареждайте с енергия с нашите светлинни решения

   Светлината влияе на настроението и поведението. Philips Hue ще ви помогне да персонализирате ежедневието си и да превърнете заниманията си в истинско удоволствие. Откажете се от сутрешното кафе и се подгответе за предизвикателствата на деня със студена, ярка бяла дневна светлина, която енергизира тялото и ума. Съсредоточете се с помощта на прецизната ярка бяла светлина. Или вдигнете крака и се отпуснете в мекия уют на бялата светлина за перфектен завършек на деня.

  • Интелигентен контрол, от дома или от разстояние

   Интелигентен контрол, от дома или от разстояние

   С приложенията на Philips Hue за iOS и Android можете да контролирате дистанционно осветлението си, независимо къде се намирате. Проверете дали не сте забравили да изгасите лампите, преди да излезете от дома, и ги включете, ако работите до късно.

  • Настройване на таймери за ваше удобство

   Настройване на таймери за ваше удобство

   Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи.

  • Димиране без монтаж

   Димиране без монтаж

   С Philips Hue се наслаждавате на плавно регулиране. Нито твърде светло. Нито твърде тъмно. Идеалното осветление. Няма нужда от кабели, електротехник или монтиране

  • Контролирайте по Вашите предпочитания

   Контролирайте по Вашите предпочитания

   Свържете вашите лампи Philips Hue с бридж/мост и открийте безкрайност от възможности. Контролирайте светлините от смартфона или таблета си чрез приложението Philips Hue или добавете превключватели към системата си, за да активирате светлините. Задавайте таймери, уведомления, аларми и други, за да използвате всички опции, предлагани от Philips Hue. Philips Hue работи и с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home, за да можете да контролирате светлините дори с гласа си.

  • Необходим е Philips Hue преходник

   Необходим е Philips Hue преходник

   Свържете лампите Philips Hue с бридж/мост, за да контролирате осветлението от смартфона или таблета си чрез приложението Philips Hue.

  • Безжично контролируема светодиодна лампа

   Безжично контролируема светодиодна лампа

   Тази светодиодна лампа се контролира безжично, ако я свържете към Philips Hue бридж/мост за интелигентен контрол или към димерен превключвател Philips Hue.

  • Подходяща за димиране само със съвместими устройства Philips Hue

   Този продукт е подходящ за димиране само ако е свързан към Philips Hue бридж/мост или към съвместимо устройство Philips Hue.

  Вижте всички спецификации