Предложения

  Hue White Filament

  Единична лампа E14

  Мека бяла светлина, Незабавно управление през Bluetooth, Управлявайте чрез приложение или с глас*, Добавете Hue Bridge, за да отключите още опции 8719514302235 Търсене на подобни продукти
  • Лесно интелигентно осветление

   8719514302235
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   Hue White Filament

   Единична лампа E14

   8719514302235 Търсене на подобни продукти

   Получете класическия вид на старинна лампа в по-малък размер. Лампата тип „Свещ“ има навита вътрешна нишка и цокъл E14 и е идеална за малки осветителни тела, където искате да постигнете старинен облик с модерен привкус. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Лесно интелигентно осветление

  • Управлявайте едновременно до 10 лампи с Bluetooth приложението

   Управлявайте едновременно до 10 лампи с Bluetooth приложението

   С Bluetooth приложението за Hue можете да управлявате интелигентното осветление Hue в дадена стая в дома си. Добавете до 10 интелигентни лампи и ги управлявайте с едно докосване на бутон на мобилното си устройство.

  • Управлявайте осветлението с гласа си*

   Управлявайте осветлението с гласа си*

   Philips Hue работи с Amazon Alexa и Google Асистент, когато е свързан със съвместимо с Google Nest и Amazon Echo устройство. Лесните гласови команди ви дават възможност да управлявате една или няколко лампи в стаята.

  • Задайте правилното настроение с мека бяла светлина

   Задайте правилното настроение с мека бяла светлина

   Лампите и осветителните тела на Hue осигуряват мека бяла светлина. Подходящи за димиране от ярка дневна до нощна светлина, тези интелигентни лампи ви дават възможност да изпълните дома си с подходящото количество мека светлина, когато се нуждаете от нея.

  • Открийте пълния набор от интелигентни функции за осветление с Hue Bridge

   Открийте пълния набор от интелигентни функции за осветление с Hue Bridge

   Добавете Hue Bridge (продава се отделно) към интелигентното си осветление, за да се насладите на пълния набор от функции на Philips Hue. С Hue Bridge можете да добавите до 50 интелигентни лампи, които да управлявате навсякъде в дома си. Задавайте режими, за да автоматизирате настройката на цялото си интелигентно осветление за дома. Контролирайте осветлението си, докато сте извън дома, или добавете аксесоари, като сензори за движение и интелигентни ключове.

  Вижте всички спецификации