марки

  LED лампи

  Крушка (димируема)

  8 W (60 W), E27, Топло бяло, Възможност за димиране 8718696709061 Търсене на подобни продукти
  • Проектирани, за да бъдат забелязани

   8718696709061
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   LED лампи

   Крушка (димируема)

   8718696709061 Търсене на подобни продукти

   Познати форми, които познавате и обичате. Използват около 80% по-малко енергия от традиционните електрически крушки благодарение на най-новата светодиодна технология за пестене на енергия и са десет пъти по-издръжливи. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Проектирани, за да бъдат забелязани

  Изглеждат добре както изключени, така и включени

  • Топла бяла светлина като от крушка с нажежаема жичка

   Топла бяла светлина като от крушка с нажежаема жичка

   Тази лампа има цветна температура 2700K, която ви осигурява топла, уютна атмосфера, идеална за почивка. Светлината с 2700K е идеална за осветлението в дома

  • Дълготрайни лампи – издържат до 15 години

   Дълготрайни лампи – издържат до 15 години

   С продължителност на живота от 15 000 часа няма да Ви се налага често да сменяте лампите и ще се наслаждавате на перфектно осветление повече от 15 години.

  • По-доброто решение за бюджета Ви и за планетата

   По-доброто решение за бюджета Ви и за планетата

   Светодиодната технология пести до 80% енергия в сравнение със стандартната крушка. Затова инвестицията се изплаща сама, а вие продължавате да пестите пари година след година. Освен това допринасяте за опазване на околната среда.

  • Идеални за общо осветление на помещението

   Идеални за общо осветление на помещението

   Съвременно осветление със стандартни светодиодни крушки на Philips за настолни лампи, подови лампи и висящи осветителни тела. Идеални за кухни, кухненски острови, дневни и трапезарии.

  • Няма ултравиолетова или инфрачервена светлина

   Няма ултравиолетова или инфрачервена светлина

   Светлината няма инфрачервен компонент, затова не излъчва топлина. Освен това в тази светлина няма и ултравиолетов компонент. Наличието на тези две характеристики означава, че този тип светлина няма да предизвиква избледняване на тъкани или други предмети.

  • Научете повече за светлината

   Научете повече за светлината

   Цветна температура: светлината може да има различни цветни температури, измервани в единици, наречени келвини (K). Лампите с ниска стойност на келвините произвеждат топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност произвеждат студена, по-стимулираща светлина. CRI: индексът на цветопредаване (CRI) се използва, за да се опише ефектът от източника на светлина върху цветовете. Естествената слънчева светлина има CRI 100. CRI на светодиодните лампина Philips винаги е по-висок от 80, което гарантира реално и естествено възпроизвеждане на цветовете.

  • Възможност за димиране

   Тази лампа може да се използва с повечето димери, за да създаде желаната от вас атмосфера с плавно димиране до 10% от пълните нива на светлина. Проверете таблицата за съвместимост на димиране, за да сте сигурни, че вашия определен димер може да се използва с тази лампа.

  • С форма и размер като на стандартните крушки с нажежаема жичка

   С красивия си дизайн и познати форми, тази енергоспестяваща светодиодна лампа е идеалният устойчив заместител за традиционните крушки с нажежаема жичка.

  • Ретро стил, модерна светодиодна технология

   Класическите светодиодни лампи са базирани на стандартна енергоспестяваща технология. Вече имате възможност да се радвате на лампи в неповторим ретро стил, оборудвани с модерна технология.

  Вижте всички спецификации