Предложения

  LED лампи

  Лампа (димируема)

  7 W–60 W, E27, Топла светлина, Регулиране на осветлението 8718699770488 Търсене на подобни продукти
  • Лампа, различна от всички останали

   8718699770488

   LED лампи

   Лампа (димируема)

   8718699770488 Търсене на подобни продукти

   Светодиодните лампи Philips излъчват красива, топла бяла светлина, имат изключително дълъг живот, като моментално и значително намаляват потреблението на енергия. С изчистен и елегантен дизайн те са идеалният заместител на традиционните матирани крушки. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Лампа, различна от всички останали

  Създайте желаната атмосфера с димируеми светодиодни лампи

  • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

  • Класическо стъкло LED

   Гледката, която обичате, представянето, което очаквате. Класически дизайн от прозрачно стъкло, който възпроизвежда красивата пенлива светлина на традиционните крушки, за перфектно вид на дома Ви.

  • Димиране за топло излъчване

   С тези подходящи за димиране крушки можете да регулирате от топла светлина с 2200k до светлина с 2700k. Колкото повече намалявате светлината, толкова по-топла става.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.