Предложения
  • Ярко осветление с отлично качество на светлината

   8718699769925

   LED лампи

   Лампа

   8718699769925 Търсене на подобни продукти

   Светодиодните лампи Philips излъчват студена бяла светлина, имат изключително дълъг живот и моментално и значително намаляват потреблението на енергия. С изчистен и елегантен дизайн те са идеалният заместител на традиционните матирани крушки. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Ярко осветление с отлично качество на светлината

  Създайте готина, зареждаща атмосфера

  • Дълготрайни лампи – издържат до 15 години

   Дълготрайни лампи – издържат до 15 години

   С продължителност на живота от 15 000 часа няма да Ви се налага често да сменяте лампите и ще се наслаждавате на перфектно осветление повече от 15 години.

  • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

  • С форма и размер като на стандартните крушки с нажежаема жичка

   С красивия си дизайн и познати форми, тази енергоспестяваща светодиодна лампа е идеалният устойчив заместител за традиционните крушки с нажежаема жичка.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.