Предложения

  LED лампи

  Тип „Свещ“

  7 W (60 W), E14, Топло бяло, Без възможност за димиране 8718696702871 Търсене на подобни продукти
  • Светлина, която лесно се приема от очите ви

   8718696702871
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   LED лампи

   Тип „Свещ“

   8718696702871 Търсене на подобни продукти

   Светлината с лошо качество може да създаде напрежение в очите. За правилното осветление във вашия дом това е най-важното. Светодиодните лампи на Philips отговарят на строгите тестови критерии за осигуряване на нашите изисквания за комфорт на очите. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Светлина, която лесно се приема от очите ви

  Комфортна светлина от световния лидер в производството на осветителни тела

  • Топла бяла светлина като от крушка с нажежаема жичка

   Топла бяла светлина като от крушка с нажежаема жичка

   Тази лампа има цветна температура 2700K, която ви осигурява топла, уютна атмосфера, идеална за почивка. Светлината с 2700K е идеална за осветлението в дома

  • Специалният оптичен дизайн създава ефект на искряща светлина

   Специалният оптичен дизайн създава ефект на искряща светлина

   Със своя изчистен и елегантен дизайн и иновативна светодиодна технология тази декоративна лампа произвежда топла, искряща светлина, като добавя уют към атмосферата в дома.

  • Дълготрайни лампи – издържат до 15 години

   Дълготрайни лампи – издържат до 15 години

   С продължителност на живота от 15 000 часа няма да Ви се налага често да сменяте лампите и ще се наслаждавате на перфектно осветление повече от 15 години.

  • По-доброто решение за бюджета Ви и за планетата

   По-доброто решение за бюджета Ви и за планетата

   Светодиодната технология пести до 80% енергия в сравнение със стандартната крушка. Затова инвестицията се изплаща сама, а вие продължавате да пестите пари година след година. Освен това допринасяте за опазване на околната среда.

  • Идеално за декоративни осветителни тела

   Идеално за декоративни осветителни тела

   Модерно осветление със светодиодни свещи от Philips за декоративни осветителни тела, напр. полилеи, вентилатори на тавана, светлинни ленти и пилонни светлини.

  • Няма ултравиолетова или инфрачервена светлина

   Няма ултравиолетова или инфрачервена светлина

   Светлината няма инфрачервен компонент, затова не излъчва топлина. Освен това в тази светлина няма и ултравиолетов компонент. Наличието на тези две характеристики означава, че този тип светлина няма да предизвиква избледняване на тъкани или други предмети.

  • Научете повече за светлината

   Научете повече за светлината

   Цветна температура: светлината може да има различни цветни температури, измервани в единици, наречени келвини (K). Лампите с ниска стойност на келвините произвеждат топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност произвеждат студена, по-стимулираща светлина. CRI: индексът на цветопредаване (CRI) се използва, за да се опише ефектът от източника на светлина върху цветовете. Естествената слънчева светлина има CRI 100. CRI на светодиодните лампина Philips винаги е по-висок от 80, което гарантира реално и естествено възпроизвеждане на цветовете.

  • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

  • Не се забелязва трептене

   Когато Вашето осветление трепти в бърза последователност, това може да натовари очите, да причини главоболие и дори да провокира атака за хората с фоточувствителни епилепсия. Това е неприятно и излишно. Светодиодните светлини трептят поради тяхната бърза реакция спрямо подаваното напрежение. Въпреки това, светодиодните светлини на Philips са проектирани така, че вариациите в подаваното напрежение са сведени до минимум, елиминирайки факторите, които причиняват трептенето. Поради това няма да забележите трептене.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.
  • PstLM е по-малък или равен на 1.0, измерено съгласно IEC 61547-1 и IEC 61000-4-15.