марки

Suggestions

  LED лампи

  Тип „Свещ“

  2, 3W (14W), E14, тип „Пламък“, Без възможност за димиране 8718696767450 Търсене на подобни продукти
  • Проектирани, за да бъдат забелязани

   8718696767450
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   LED лампи

   Тип „Свещ“

   8718696767450 Търсене на подобни продукти

   Представяме името на семейството лампи Philips Vintage LED, колекция, която напомня на познатите лампи с нажежаема жичка. Те се открояват, когато се използват като част от ансамбъл, добавяки чувство за носталгия към вашия интериор. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Проектирани, за да бъдат забелязани

  Изглеждат добре както изключени, така и включени

  • Удивителна приглушена светлина

   Удивителна приглушена светлина

   Тази лампа има цветна температура 2000K, която Ви осигурява допълнителен уют и интимна обстановка. Идеална за осветлението в дома.

  • Дълготрайни лампи – издържат до 15 години

   Дълготрайни лампи – издържат до 15 години

   С продължителност на живота от 15 000 часа няма да Ви се налага често да сменяте лампите и ще се наслаждавате на перфектно осветление повече от 15 години.

  • По-доброто решение за бюджета Ви и за планетата

   По-доброто решение за бюджета Ви и за планетата

   Светодиодната технология пести до 80% енергия в сравнение със стандартната крушка. Затова инвестицията се изплаща сама, а вие продължавате да пестите пари година след година. Освен това допринасяте за опазване на околната среда.

  • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

  • Ретро стил, модерна светодиодна технология

   Класическите светодиодни лампи са базирани на стандартна енергоспестяваща технология. Вече имате възможност да се радвате на лампи в неповторим ретро стил, оборудвани с модерна технология.

  • С форма и размер като на стандартните крушки с нажежаема жичка

   С красивия си дизайн и познати форми, тази енергоспестяваща светодиодна лампа е идеалният устойчив заместител за традиционните крушки с нажежаема жичка.

  • Кабел

   Лампите на Philips може да се използва в комбинация с един от кабелите на Philips Vintage, за да се завърши интериорното осветление и да донесе промишлено усещане за вашето жизнено пространство.

  • Гама Vintage

   Колекцията на Philips Vintage се предлага в редица гигантски форми, свещи и други познати форми, които осигуряват безпроблемно вписване във вашето пространство.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.