Предложения

  LED таванно осветление с вентилатор

  Осветление за таван

  • Едно осветително тяло. Ваш ключ. Три настройки за осветление.

   8719514334489

   LED таванно осветление с вентилатор

   Осветление за таван

   8719514334489 Търсене на подобни продукти

   Комбинирайте персонализирано осветление с комфортен бриз с LED осветлението на сгъваемия вентилатор за таван на Philips, което включва дистанционно управление. С прозрачните перки, които се прибират, когато не се използват, и трите настройки за светлина SceneSwitch това осветление създава перфектна атмосфера във всяко пространство. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Едно осветително тяло. Ваш ключ. Три настройки за осветление.

  • Светодиодното осветление за прибиращ се вентилатор за таван на Philips предлага силна и ярка, но същевременно комфортна светлина за вашия дом, която можете да управлявате с включеното дистанционно управление или стенен ключ.

   Светодиодното осветление за прибиращ се вентилатор за таван на Philips предлага силна и ярка, но същевременно комфортна светлина за вашия дом, която можете да управлявате с включеното дистанционно управление или стенен ключ.

  • Светодиодното осветление за прибиращ се вентилатор за таван на Philips е преминало строги тестове за безопасност и е с устойчиви на падане болтове и здрав дизайн заедно с други важни функции за безопасност.

   Светодиодното осветление за прибиращ се вентилатор за таван на Philips е преминало строги тестове за безопасност и е с устойчиви на падане болтове и здрав дизайн заедно с други важни функции за безопасност.

  • Светодиодното осветление за прибиращ се вентилатор за таван на Philips е с тих двигател, който спомага за циркулацията на въздуха в стаята без силни звуци.

   Светодиодното осветление за прибиращ се вентилатор за таван на Philips е с тих двигател, който спомага за циркулацията на въздуха в стаята без силни звуци.

  • Сбогувайте се с въртящите се сенки на тавана: този вентилатор има прозрачни лопатки, които могат да се слеят със светлината и остават извън полезрението, когато не се използват.

   Сбогувайте се с въртящите се сенки на тавана: този вентилатор има прозрачни лопатки, които могат да се слеят със светлината и остават извън полезрението, когато не се използват.

  • Удобни таймери

   Изберете измежду пет различни таймера, които изключват осветлението след определен период от време, и ги настройте с дистанционното управление.

  • Светодиодното осветление за прибиращ се вентилатор за таван на Philips е проектирано да осигури мощна циркулация на въздуха и непрекъсната надеждност във времето. Използвайте го самостоятелно или с климатик за по-бързо охлаждане.

   Светодиодното осветление за прибиращ се вентилатор за таван на Philips е проектирано да осигури мощна циркулация на въздуха и непрекъсната надеждност във времето. Използвайте го самостоятелно или с климатик за по-бързо охлаждане.

  • Дистанционното управление осигурява лесен контрол на всички функции на вентилатора за таван и осветителното тяло. Включвайте или изключвайте осветителното тяло или вентилатора, избирайте от три скорости на вентилатора, преминавайте през настройките на осветлението SceneSwitch, използвайте функцията Flashlight или настройте един от петте таймера.

   Дистанционното управление осигурява лесен контрол на всички функции на вентилатора за таван и осветителното тяло. Включвайте или изключвайте осветителното тяло или вентилатора, избирайте от три скорости на вентилатора, преминавайте през настройките на осветлението SceneSwitch, използвайте функцията Flashlight или настройте един от петте таймера.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.