марки

LED лампи

Rivano – двойна насочена светлина

Нежна LED светлина, приятна за очите ви, Висококачествени материали, LED лампи 5061230P0 Търсене на подобни продукти
 • Удобно светодиодно осветление, приятно за очите ви

  50612/30/P0
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  LED лампи

  Rivano – двойна насочена светлина

  50612/30/P0 Търсене на подобни продукти

  Спот осветлението на Philips LED Rivano не е предназначено просто да се слее красиво във вашия дом. То осветява пространството с вградени светодиоди за комфорта на вашите очи. Наистина нежно за окото осветление. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Удобно светодиодно осветление, приятно за очите ви

 • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

  Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

  Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

 • Вградена LED светлина

  Това насочващо осветление има интегрирани висококачествена LED светлина, която осигурява оптимален резултат.

 • Висока светлинна емисия - 860 лумена

  Осветете дома си с висококачествена светлина

 • 5 години гаранция за спокойствие

  Всички наши светлини са изработени така, че да издържат. Те имат пълна 5-годишна гаранция за целия продукт, гарантирайки, че ще се наслаждавате на дълготрайно качествено осветление всеки ден.

 • Дълготраен, високо качество материал

  Тази спот светлина е създадена от дълготраен висококачествен материал и първокласно покритие. Това осигурява стабилен и дълготраен продукт, който ще подобрява осветлението във вашия дом за много години напред.

 • Топлата бяла светлина ви помага да създадете комфортна атмосфера

  Светлината може да има различни цветни температури, посочени в мерни единици, наречени Келвини (К). Лампите с ниска стойност по Келвин излъчват топла, уютна светлина, докато тези с по-висока стойност дават хладна, по-енергизираща светлина.

 • Получете висококачествена LED светлина, докато пестите от енергия

  LED светлините спестяват до 80% енергия в сравнение с традиционното осветление със същия светлинен източник. Когато купувате LED лампа на Philips или лампа, започвате спестяване на пари веднага. За всеки източник на светлина, който заменяте с LED светлина, ще видите незабавно отражение като намалена сметка за електроенергия.

 • Полезен живот на лампата до 20 години на употреба

  LED светлините издържат по-дълго, като се избягва неудобството за често заменяне на източника на светлина. Това значително намалява отпадъците, но и пести пари в дългосрочен план.

 • Моментална светлина при включване

  Не е необходимо да чакате спотовете на Philips да светнат. Те светят с цялата си яркост веднага при включването им. Тяхната истинска лампа с нажежаема жичка с топла бяла светлина веднага създава уютна обстановка.

 • Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

  С модерно и удобно широкоъгълно светоотдаване (40 градуса) тази светодиодна насочена лампа е подходяща както за акцентиращо, така и за общо осветление. Тя е идеална за кухни, за осветление на кухненски острови, дневни и трапезарии.

 • Насочваща се глава на спота за максимална гъвкавост

  Насочващата се глава на спота е предназначена да насочва светлината, където най-много се нуждаете от нея.

Вижте всички спецификации
 • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.