марки

myGarden

На статив/стойка

Bustan 4000K, антрацит, LED лампи 1648593P3 Търсене на подобни продукти
 • Радвайте се на една прекрасна градина със светлина

  16485/93/P3

  myGarden

  На статив/стойка

  16485/93/P3 Търсене на подобни продукти

  Красиво L-образно осветително тяло. Тази минималистична настолна лампа Philips Bustan от висококачествен алуминий с антрацитно сиво хвърля дифузна светодиодна светлина, идеална за осветление на пътеки или тераса. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Радвайте се на една прекрасна градина със светлина

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Защита от атмосферни въздействия

  Защита от атмосферни въздействия

  Тази външна лампа Philips е специално проектирана за използване на открито, във влажна среда, и е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP44: защитена от пръски вода, което я прави универсална и идеална за използване на открито.

 • Лесно инсталиране

  Лесно инсталиране

  Инсталирането на осветително тяло е трудно понякога, но с тази външна лампа Philips може да сте сигурни, че са положени сериозни усилия за опростяване и улесняване на монтажа. Този продукт се доставя заедно с ключ, който да използвате при монтажа.

 • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

  Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

  Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

 • Дълъг експлоатационен срок до 30 години

  Дълъг експлоатационен срок до 30 години

  Източник на светлина, на който можете да се доверите. Вградените LED, използвани в тази LED лампа Philips, ще издържат до 30 000 часа (което е равно на 30 години на база средно използване за 3 часа на ден с брой цикли на включване/изключване от най-малко 13 000). Толкова е приятно, като се замислите, че няма да се притеснявате за поддръжката или смяната на лампите, имайки идеалната среда в дома си.

 • Регулируем интензитет на светлината с ключа за димиране

  Регулируем интензитет на светлината с ключа за димиране

  Регулирайте интензивността на светлината на това осветително тяло Philips с помощта на ключ за димиране (не е включен). Така това осветително тяло става идеално за подчертаване на определен детайл или за създаване на атмосфера за всеки повод – от интимната вечеря за двама до купона със семейството и приятелите в дневната.

 • Висококачествен алуминий и превъзходна синтетика

  Тази лампа Philips е създадена специално за използване на открито. Устойчива и проектирана за дълъг живот, тя ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработена от висококачествен лят алуминий и превъзходна синтетика.

 • Висококачествена LED светлина

  Светодиодната лампа, която се предоставя с тази лампа Philips, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситени цветове в дома ви.

Вижте всички спецификации