Предложения

  myGarden

  Спот осветление за вграждане

  Crust, инокс, LED лампи 1735647P0 Търсене на подобни продукти
  • Осветете градината си и през нощта

   17356/47/P0

   myGarden

   Спот осветление за вграждане

   17356/47/P0 Търсене на подобни продукти

   Това твърдо осветително тяло - спот за вграждане Philips myGarden Crust LED от неръждаема стомана маркира пътеки и пътища, без да променя вида на вашата градина. Висококачествените материали и светодиоди на Philips, след като са монтирани, почти не се нуждаят от поддръжка. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Осветете градината си и през нощта

  • Пестене на енергия

   Пестене на енергия

   Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

  • IP67 – защитена от атмосферни влияния

   IP67 – защитена от атмосферни влияния

   Тази външна лампа Philips е специално проектирана за използване на открито във влажна среда. Тя е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP67: защитена от временно потапяне и е идеална за осветяване на пътеките в градината или алеята към гаража. Можете дори да минавате върху нея с колата.

  • Лесно инсталиране

   Лесно инсталиране

   Инсталирането на осветително тяло е трудно понякога, но с тази външна лампа Philips може да сте сигурни, че са положени сериозни усилия за опростяване и улесняване на монтажа. Този продукт се доставя заедно с ключ, който да използвате при монтажа.

  • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

  • Дълъг експлоатационен срок до 25 години

   Дълъг експлоатационен срок до 25 години

   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Светодиодните крушки, предоставяни с тази светодиодни лампа Philips, ще издържат до 25 000 часа (което е равно на 25 години на база средно използване за 3 часа на ден с брой цикли на включване/изключване от най-малко 13 000). Толкова е приятно, като се замислите, че няма да се притеснявате за поддръжката или смяната на лампите, имайки идеалната среда в дома си.

  • Висококачествена неръждаема стомана и превъзходна синтетика

   Това осветително тяло Philips е създадено специално за използване на открито. Устойчиво и проектирано за дълъг живот, то ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработено от висококачествена неръждаема стомана и превъзходна синтетика.

  • Висококачествена LED светлина

   Светодиодната лампа, която се предоставя с тази лампа Philips, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситени цветове в дома ви.

  Вижте всички спецификации