марки

  • Насладете се на дълги вечери навън с преносима светлина

   17360/30/P0

   myGarden

   Настолна лампа

   17360/30/P0 Търсене на подобни продукти

   Това преносимо осветително тяло - фенер на Philips е много гъвкаво осветително тяло за открити пространства. Той създава перфектното настроение за вашето открито пространство, но може да се използва и по по-функционален начин. Той е устойчив на атмосферни влияния и светлината може да се регулира със светодиодната технология за дълъг полезен живот. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Насладете се на дълги вечери навън с преносима светлина

  • Тип „Свещ“

   Искате да създадете неповторима атмосфера навън, декоративна и очарователна? Можете също да включите преносимото осветително тяло „Фенер“ на Philips тип „Свещ“. По този начин се получава топло и динамично трептене.

  • Комплект за интелигентно димиране

   Яркостта на портативното осветително тяло „Фенер“може да се регулира чрез натискане и задържане на бутона на продукта. По този начин лесно можете да създадете идеалното настроение за вашето открито пространство.

  • Зарежда се с USB

   Преносимото осветително тяло „Фенер“ на Philips може лесно да бъде зареждано с всеки съвместим USB порт. В пакета е включен кабел USB.

  • Защита от атмосферни въздействия IP44

   Преносимото осветително тяло „Фенер“ е създадено специално за употреба на открито и е водоустойчиво.

  • Мощна светлина

   Преносимото осветително тяло „Фенер“ от Philips осигурява силна мека бяла светлина до 350 лумена. Това го прави идеалната лампа за четене навън, осветяване на барбекюто, за работа в градината и други дейности на открито.

  Вижте всички спецификации