Предложения
  • Радвайте се на една прекрасна градина със светлина

   17386/43/PN

   myGarden

   Стенно осветление

   17386/43/PN Търсене на подобни продукти

   Тази шест степенна лампа за стена Curassow Philips е един очарователен център на вниманието пред входната ви врата или на терасата ви. Изработена е от висококачествен алуминий и е устойчива на атмосферни влияния. Всичко, което трябва да направите, е да се наслаждавате на градината си. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Радвайте се на една прекрасна градина със светлина

  • Защита от атмосферни въздействия

   Защита от атмосферни въздействия

   Тази външна лампа Philips е специално проектирана за използване на открито, във влажна среда, и е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP44: защитена от пръски вода, което я прави универсална и идеална за използване на открито.

  • Висококачествен алуминий и превъзходна синтетика

   Тази лампа Philips е създадена специално за използване на открито. Устойчива и проектирана за дълъг живот, тя ще осветява градината ви нощ след нощ. Изработена от висококачествен лят алуминий и превъзходна синтетика.

  • Създайте стилна и приветлива атмосфера

   Тази външна лампа за стена е проектирана според най-актуалните вкусове, тенденции и стил на живот, за да се вписва безпроблемно навън и да определя локалната среда, която винаги сте искали.

  Вижте всички спецификации