Предложения

  myLiving

  Таванно осветление

  MAUVE PIR, бяло, LED лампи 6223431P0 Търсене на подобни продукти
  • Идеално пригодена за малки помещения.

   62234/31/P0

   myLiving

   Таванно осветление

   62234/31/P0 Търсене на подобни продукти

   Осветителното тяло Philips MyLiving може лесно да се включва и изключва от сензора за движение. Ето защо тази лампа е идеално подходяща за по-малки помещения като коридори, складови помещения или сутерен. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Идеално пригодена за малки помещения.

  • Висококачествена LED светлина

   Висококачествена LED светлина

   LED технологията, вградена в тази лампа Philips, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситени цветове в дома ви.

  • Топла бяла светлина

   Топла бяла светлина

   Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа Philips предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

  • Пестене на енергия

   Пестене на енергия

   Тази енергоспестяваща лампа Philips пести енергия в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

  • Дълъг експлоатационен срок до 15 години

   Дълъг експлоатационен срок до 15 години

   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Вградените LED, използвани в тази LED лампа Philips, ще издържат до 15 000 часа (което е равно на 15 години на база средно използване за 3 часа на ден с брой цикли на включване/изключване от най-малко 13 000). Толкова е приятно, като се замислите, че няма да се притеснявате за поддръжката или смяната на лампите, имайки идеалната среда в дома си.

  • Включен сензор за движение, за удобство и сигурност

   Включен сензор за движение, за удобство и сигурност

   Включен е сензор за движение, за да ви приветства, когато се приберете у дома, или да ви извести, когато идва някой. Когато сензорът установи движение, лампата се включва автоматично.

  • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

  Вижте всички спецификации