Предложения

  myLiving

  Таванно осветление

  CL800, кафяво, Размери 8718696173848 Търсене на подобни продукти
  • Задайте желаната атмосфера на пръстите си

   8718696173848

   myLiving

   Таванно осветление

   8718696173848 Търсене на подобни продукти

   Създавайте подходяща атмосфера винаги. Само с няколко натискания на бутона на дистанционното управление универсалното LED осветление за таван на Philips ви осигурява гъвкавостта и удобството да избирате между гама от настройки на осветлението за всякакъв повод. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Задайте желаната атмосфера на пръстите си

  С EyeComfort за светлина, която не натоварва очите ви.

  • Регулируема цветна температура

   Можете да превключвате от свежа бяла светлина, подходяща за фокусиране и концентрация, към топла жълта светлина за почивка и релакс.

  • EyeComfort – светлина, която не натоварва очите

   Лошото качество на светлината може да напрегне очите. Имайки предвид, че повечето от нас прекарват времето си на закрито, е по-важно от всякога да осветим подходящо дома си. Нашите продукти отговарят на строгите тестови критерии, включително трептене, пулсиране, отблясък, цветопредаване и регулиране на светлинния поток, за да сме сигурни, че съответстват на изискванията на EyeComfort. Светодиодните лампи на Philips не просто осигуряват комфортна светлина, а го правят до края на целия си експлоатационен срок, предоставяйки неизменно качество на светлина, мощност и цветност през повече от десет години. Изберете светлината, която не натоварва очите ви. Те ще ви се отблагодарят.

  • Дълъг експлоатационен срок до 15 000 часа

   Светодиодната технология Philips удължава живота на продукта до 15 000 часа

  • Възможност за димиране

   Позволява да променяте настроението, като понижавате нивата на яркост на LED лампата, от ярка бяла светлина до уютно осветление – точно както традиционните лампи.

  • Равномерно разпределение на светлината

   Изпълнете помещенията си с равномерна светлина.

  • 4 предварително зададени сцени

   Наслаждавайте се на различни типове атмосфера с удобството на предварително зададените сцени на осветление, подходящи за всякакъв повод.

  • Дистанционното управление осигурява лесен контрол върху настройките на осветлението от разстояние до 10 метра

   Можете да включвате или изключвате осветлението или да променяте яркостта и цвета от разстояние до 10 метра с това дистанционно управление.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.