Предложения

  SceneSwitch LED

  Bukko - тройна насочена светлина

  Три настройки на осветлението, Работи с вашия ключ за осветление, Идеално за създаване на атмосфера, Нежна LED светлина, приятна за очите ви 5060330P0 Търсене на подобни продукти
  • Една осветително тяло. Ключ. Три настройки за осветлението.

   50603/30/P0

   SceneSwitch LED

   Bukko - тройна насочена светлина

   50603/30/P0 Търсене на подобни продукти

   Понякога ви се иска да промените атмосферата, така че да отговаря на това, което правите. Със светодиодните насочващи светлини Philips SceneSwitch можете лесно да промените настройките на осветлението с вашия съществуващ стенен ключ. Не е необходим димер или допълнителна инсталация. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Една осветително тяло. Ключ. Три настройки за осветлението.

  Работи със съществуващ ключ за осветление на стената

  • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

  • ClickFix лесен монтаж

   ClickFix лесен монтаж

   Монтирайте осветлението си за вграждане лесно и без чужда помощ. Благодарение на ClickFix не са необходими още две ръце. Просто монтирайте скобата на тавана, свържете кабелите, след това щракнете и фиксирайте с едно движение.

  • Променете атмосферата с едно движение на вашия съществуващ ключ за осветление

   Променете атмосферата в стаята си, за да бъде подходяща със всичко, което правите. Със светодиодната лампа тип „Спот“ Philips SceneSwitch можете лесно да промените настройката от ярка светлина, естествена светлина и уютна мека светлина. Не е необходимо да монтирате димер или други елементи. Всичко, от което се нуждаете, е вашият съществуващ ключ.

  • Възстановяване на фабричните стандартни настройки на вашата лампа

   Ако се използват няколко лампи SceneSwitch и те вече не са синхронизирани, просто превключете ключа (включете го и го изключете в рамките на една секунда), за да ги върнете към фабричните настройки по подразбиране.

  • Автоматично възстановяване на последните настройки на осветлението

   Насоченото осветление SceneSwitch има вграден чип за памет, който запаметява последната ви настройка на осветлението, ако ключът е изключен по-дълго от 6 секунди. Ако не преминавате често от една дейност към друга, лампата ще бъде в любимия ви режим, когато я включите отново.

  • Висока светлинна емисия - 1290 лумена

   Осветете дома си с висококачествена светлина

  • Вградена LED светлина

   Това насочващо осветление има интегрирани висококачествена LED светлина, която осигурява оптимален резултат.

  • 5 години гаранция за спокойствие

   Всички наши светлини са изработени така, че да издържат. Те имат пълна 5-годишна гаранция за целия продукт, гарантирайки, че ще се наслаждавате на дълготрайно качествено осветление всеки ден.

  • Моментална светлина при включване

   Не е необходимо да чакате спотовете на Philips да светнат. Те светят с цялата си яркост веднага при включването им. Тяхната истинска лампа с нажежаема жичка с топла бяла светлина веднага създава уютна обстановка.

  • Получете висококачествена LED светлина, докато пестите от енергия

   LED светлините спестяват до 80% енергия в сравнение с традиционното осветление със същия светлинен източник. Когато купувате LED лампа на Philips или лампа, започвате спестяване на пари веднага. За всеки източник на светлина, който заменяте с LED светлина, ще видите незабавно отражение като намалена сметка за електроенергия.

  • Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

   С модерно и удобно широкоъгълно светоотдаване (40 градуса) тази светодиодна насочена лампа е подходяща както за акцентиращо, така и за общо осветление. Тя е идеална за кухни, за осветление на кухненски острови, дневни и трапезарии.

  • Насочваща се глава на спота за максимална гъвкавост

   Насочващата се глава на спота е предназначена да насочва светлината, където най-много се нуждаете от нея.

  • Полезен живот на лампата до 25 години на употреба

   LED светлините издържат по-дълго, като се избягва неудобството за често заменяне на източника на светлина. Това значително намалява отпадъците, но и пести пари в дългосрочен план.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.