Предложения

  SceneSwitch LED

  Byre - единична насочена светлина

  Три настройки на осветлението, Работи с вашия ключ за осветление, Идеално за създаване на атмосфера, Нежна LED светлина, приятна за очите ви 5067130P0 Търсене на подобни продукти
  • Една лампа. Ваш превключвател. Три настройки за осветление.

   50671/30/P0

   SceneSwitch LED

   Byre - единична насочена светлина

   50671/30/P0 Търсене на подобни продукти

   Понякога ви се иска да промените атмосферата, така че да отговаря на това, което правите в момента. Със светодиодниите насочващи светлини Philips SceneSwitch можете лесно да промените настройката на светлината с вашия съществуващ ключ на стената. Без да ви е нужен димер или допълнителна инсталация. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Една лампа. Ваш превключвател. Три настройки за осветление.

  Работи със съществуващите ключове за осветление на стената

  • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

   Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

  • ClickFix лесен монтаж

   ClickFix лесен монтаж

   Монтирайте осветлението си за вграждане лесно и без чужда помощ. Благодарение на ClickFix не са необходими още две ръце. Просто монтирайте скобата на тавана, свържете кабелите, след това щракнете и фиксирайте с едно движение.

  • Променете атмосферата с едно движение на вашия съществуващ ключ за осветление

   Променете атмосферата в стаята си, за да бъде подходяща със всичко, което правите. Със светодиодната лампа тип „Спот“ Philips SceneSwitch можете лесно да промените настройката от ярка светлина, естествена светлина и уютна мека светлина. Не е необходимо да монтирате димер или други елементи. Всичко, от което се нуждаете, е вашият съществуващ ключ.

  • Възстановяване на фабричните стандартни настройки на вашата лампа

   Ако се използват няколко лампи SceneSwitch и те вече не са синхронизирани, просто превключете ключа (включете го и го изключете в рамките на една секунда), за да ги върнете към фабричните настройки по подразбиране.

  • Автоматично възстановяване на последните настройки на осветлението

   Насоченото осветление SceneSwitch има вграден чип за памет, който запаметява последната ви настройка на осветлението, ако ключът е изключен по-дълго от 6 секунди. Ако не преминавате често от една дейност към друга, лампата ще бъде в любимия ви режим, когато я включите отново.

  • Висока светлинна емисия - 430 лумена

   Осветете дома си с висококачествена светлина

  • Вградена LED светлина

   Това насочващо осветление има интегрирани висококачествена LED светлина, която осигурява оптимален резултат.

  • 5 години гаранция за спокойствие

   Всички наши светлини са изработени така, че да издържат. Те имат пълна 5-годишна гаранция за целия продукт, гарантирайки, че ще се наслаждавате на дълготрайно качествено осветление всеки ден.

  • Моментална светлина при включване

   Не е необходимо да чакате спотовете на Philips да светнат. Те светят с цялата си яркост веднага при включването им. Тяхната истинска лампа с нажежаема жичка с топла бяла светлина веднага създава уютна обстановка.

  • Получете висококачествена LED светлина, докато пестите от енергия

   LED светлините спестяват до 80% енергия в сравнение с традиционното осветление със същия светлинен източник. Когато купувате LED лампа на Philips или лампа, започвате спестяване на пари веднага. За всеки източник на светлина, който заменяте с LED светлина, ще видите незабавно отражение като намалена сметка за електроенергия.

  • Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

   С модерно и удобно широкоъгълно светоотдаване (40 градуса) тази светодиодна насочена лампа е подходяща както за акцентиращо, така и за общо осветление. Тя е идеална за кухни, за осветление на кухненски острови, дневни и трапезарии.

  • Насочваща се глава на спота за максимална гъвкавост

   Насочващата се глава на спота е предназначена да насочва светлината, където най-много се нуждаете от нея.

  • Полезен живот на лампата до 25 години на употреба

   LED светлините издържат по-дълго, като се избягва неудобството за често заменяне на източника на светлина. Това значително намалява отпадъците, но и пести пари в дългосрочен план.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.