марки

SceneSwitch светодиодно осветление

Byrl - тройна насочена светлина

Три настройки на осветлението, Работи с вашия ключ за осветление, Идеално за създаване на атмосфера, Нежна LED светлина, приятна за очите ви 5067330P0 Търсене на подобни продукти
 • Една лампа. Ваш превключвател. Три настройки за осветление.

  50673/30/P0
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  SceneSwitch светодиодно осветление

  Byrl - тройна насочена светлина

  50673/30/P0 Търсене на подобни продукти

  Понякога ви се иска да промените атмосферата, така че да отговаря на това, което правите в момента. Със светодиодниите насочващи светлини Philips SceneSwitch можете лесно да промените настройката на светлината с вашия съществуващ ключ на стената. Без да ви е нужен димер или допълнителна инсталация. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Една лампа. Ваш превключвател. Три настройки за осветление.

Работи със съществуващите ключове за осветление на стената

 • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

  Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

  Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

 • ClickFix лесен монтаж

  ClickFix лесен монтаж

  Монтирайте осветлението си за вграждане лесно и без чужда помощ. Благодарение на ClickFix не са необходими още две ръце. Просто монтирайте скобата на тавана, свържете кабелите, след това щракнете и фиксирайте с едно движение.

 • Променете атмосферата с едно движение на вашия съществуващ ключ за осветление

  Променете атмосферата в стаята си, за да бъде подходяща със всичко, което правите. Със светодиодната лампа тип „Спот“ Philips SceneSwitch можете лесно да промените настройката от ярка светлина, естествена светлина и уютна мека светлина. Не е необходимо да монтирате димер или други елементи. Всичко, от което се нуждаете, е вашият съществуващ ключ.

 • Възстановяване на фабричните стандартни настройки на вашата лампа

  Ако се използват няколко лампи SceneSwitch и те вече не са синхронизирани, просто превключете ключа (включете го и го изключете в рамките на една секунда), за да ги върнете към фабричните настройки по подразбиране.

 • Автоматично възстановяване на последните настройки на осветлението

  Насоченото осветление SceneSwitch има вграден чип за памет, който запаметява последната ви настройка на осветлението, ако ключът е изключен по-дълго от 6 секунди. Ако не преминавате често от една дейност към друга, лампата ще бъде в любимия ви режим, когато я включите отново.

 • Висока светлинна емисия - 1290 лумена

  Осветете дома си с висококачествена светлина

 • Вградена LED светлина

  Това насочващо осветление има интегрирани висококачествена LED светлина, която осигурява оптимален резултат.

 • 5 години гаранция за спокойствие

  Всички наши светлини са изработени така, че да издържат. Те имат пълна 5-годишна гаранция за целия продукт, гарантирайки, че ще се наслаждавате на дълготрайно качествено осветление всеки ден.

 • Моментална светлина при включване

  Не е необходимо да чакате спотовете на Philips да светнат. Те светят с цялата си яркост веднага при включването им. Тяхната истинска лампа с нажежаема жичка с топла бяла светлина веднага създава уютна обстановка.

 • Получете висококачествена LED светлина, докато пестите от енергия

  LED светлините спестяват до 80% енергия в сравнение с традиционното осветление със същия светлинен източник. Когато купувате LED лампа на Philips или лампа, започвате спестяване на пари веднага. За всеки източник на светлина, който заменяте с LED светлина, ще видите незабавно отражение като намалена сметка за електроенергия.

 • Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

  С модерно и удобно широкоъгълно светоотдаване (40 градуса) тази светодиодна насочена лампа е подходяща както за акцентиращо, така и за общо осветление. Тя е идеална за кухни, за осветление на кухненски острови, дневни и трапезарии.

 • Насочваща се глава на спота за максимална гъвкавост

  Насочващата се глава на спота е предназначена да насочва светлината, където най-много се нуждаете от нея.

 • Полезен живот на лампата до 25 години на употреба

  LED светлините издържат по-дълго, като се избягва неудобството за често заменяне на източника на светлина. Това значително намалява отпадъците, но и пести пари в дългосрочен план.

Вижте всички спецификации