марки

Softone

Енергоспестяваща лампа

18 W (80 W), E27, Топло бяло, Без възможност за димиране 8718291682783 Търсене на подобни продукти
 • Насладете се на по-мека светлина

  8718291682783
   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291682783/8718291682783_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Softone

  Енергоспестяваща лампа

  8718291682783 Търсене на подобни продукти

  Тази енергоспестяваща лампа Philips Softone предоставя топла, мека светлина, която е приятна за очите. За уютна атмосфера. С продължителност на живота от 10 години тази лампа с ниска консумация ще ви пести пари, допълвайки красиво вашите осветителни тела. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Насладете се на по-мека светлина

Създайте топла, гостоприемна атмосфера

 • Изглежда като стандартна лампа

  Изглежда като стандартна лампа

  Тази лампа комбинира енергоспестяваща технология с елегантен, традиционен вид и усещане. Тя е идеална за общо домашно осветление и грациозно допълва вашите осветителни тела.

 • Мека, приятна за очите светлина

  Мека, приятна за очите светлина

  Енергоспестяващите лампи от серията Philips Softone са проектирани да предоставят мека дифузна светлина, идеална за общо домашно осветление. Изберете от различните цветни температури, за да създадете желаната атмосфера.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 10 години

  Дълъг живот – издържа до 10 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 10 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена лампа да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н.