марки

  • надеждно осветление за бюро

   72007/92/16

   Настолна лампа

   72007/92/16 Търсене на подобни продукти

   Проектирана с оглед на естетиката, тази златиста светодиодна настолна лампа Lever със регулиране в 4 стъпки има рационално алуминиево въртящо се рамо, което ви позволява да насочвате светлината към мястото, на което се нуждаете най-много. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  надеждно осветление за бюро

  • 80% икономия на енергия в сравнение с традиционните източници на светлина

   80% икономия на енергия в сравнение с традиционните източници на светлина

   Спестява до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Струва си парите и спестява вашите пари година след година. Затова намалете сметките си електричество и започнете да спестявате сега.

  • Вграден светодиод, като част от системата

   Вграден светодиод, като част от системата

   Източник на светлина, на който може да се доверите. С вградения светодиоден източник на светлина няма да се притеснявате за поддръжката или подмяната на лампата, в същото време ще имате идеалната осветеност във Вашия дом.

  • Създайте хладна бяла светлина

   Създайте хладна бяла светлина

   Светодиоден източник с висока производителност

  • Регулируем интензитет на светлината с ключа за димиране

   Регулируем интензитет на светлината с ключа за димиране

   Регулирайте интензивността на светлината на светодиодните осветителни тела Philips с помощта на ключ за димиране (не е включен). Така те стават идеални за създаване на атмосфера за всеки повод – от интимната вечеря за двама до купона със семейството и приятелите в дневната. Ние тествахме множество стенни димери, за да докажем тяхната съвместимост с светодиодните осветителни тела Philips. Списък със съвместимите димери ще намерите в раздела за изтегляне и поддръжка.

  Вижте всички спецификации