марки

Warmglow светодиодно осветление

Четворно насочено осветление Worchester

Warmglow осветление за димиране, Идеално за създаване на атмосфера, Нежна LED светлина, приятна за очите ви, Лесно инсталиране с ClickFix 5056411P0 Търсене на подобни продукти
 • Колкото повече приглушавате, толкова по-топла е светлината

  50564/11/P0

  Warmglow светодиодно осветление

  Четворно насочено осветление Worchester

  50564/11/P0 Търсене на подобни продукти

  Променете атмосферата във вашата стая, за да отговаря на всичко което правите. С подходящите спот светлини WarmGlow на Philips можете да намалявате нивото на светлината - ярка светлина за работа до светлина за приветлив, уютен дом. Колкото повече затъмнявате, толкова по-топла става светлината. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Колкото повече приглушавате, толкова по-топла е светлината

Работи с повечето от димерите за светодиоди

 • Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

  Проектирани с мисъл за комфорта на очите ви

  Лесно е да се разбере как тежкото осветление може да натовари очите. При твърде яркото - получавате отблясъка. При прекалено мекото - усещате трептенето. Сега можете лесно да осветите вашия свят със светодиодите, предназначени да олекотят усещането на очите и да създадат перфектната атмосфера за вашия дом.

 • ClickFix лесен монтаж

  ClickFix лесен монтаж

  Монтирайте осветлението си за вграждане лесно и без чужда помощ. Благодарение на ClickFix не са необходими още две ръце. Просто монтирайте скобата на тавана, свържете кабелите, след това щракнете и фиксирайте с едно движение.

 • Променете обстановката с едно завъртане на вашия димер

  Променете обстановката във вашата стая, за да отговаря на всичко, което правите. Със светодиодните лампи тип „Спот“ Philips WarmGlow можете да създавате перфектната атмосфера с едно завъртане на вашия димер. Димирайте плавно от 2700K ярка светлина за работа до 2200K мека светлина за уютно прекарано време. Колкото повече затъмнявате, толкова по-мека става светлината.

 • Висока светлинна емисия - 2000 лумена

  Осветете дома си с висококачествена светлина

 • Вградена LED светлина

  Това насочващо осветление има интегрирани висококачествена LED светлина, която осигурява оптимален резултат.

 • 5 години гаранция за спокойствие

  Всички наши светлини са изработени така, че да издържат. Те имат пълна 5-годишна гаранция за целия продукт, гарантирайки, че ще се наслаждавате на дълготрайно качествено осветление всеки ден.

 • Полезен живот на лампата до 30 години на употреба

  LED светлините издържат по-дълго, като се избягва неудобството за често заменяне на източника на светлина. Това значително намалява отпадъците, но и пести пари в дългосрочен план.

 • Получете висококачествена LED светлина, докато пестите от енергия

  LED светлините спестяват до 80% енергия в сравнение с традиционното осветление със същия светлинен източник. Когато купувате LED лампа на Philips или лампа, започвате спестяване на пари веднага. За всеки източник на светлина, който заменяте с LED светлина, ще видите незабавно отражение като намалена сметка за електроенергия.

 • Моментална светлина при включване

  Не е необходимо да чакате спотовете на Philips да светнат. Те светят с цялата си яркост веднага при включването им. Тяхната истинска лампа с нажежаема жичка с топла бяла светлина веднага създава уютна обстановка.

 • Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

  С модерно и удобно широкоъгълно светоотдаване (40 градуса) тази светодиодна насочена лампа е подходяща както за акцентиращо, така и за общо осветление. Тя е идеална за кухни, за осветление на кухненски острови, дневни и трапезарии.

 • Насочваща се глава на спота за максимална гъвкавост

  Насочващата се глава на спота е предназначена да насочва светлината, където най-много се нуждаете от нея.

 • Дълготраен, високо качество материал

  Тази спот светлина е създадена от дълготраен висококачествен материал и първокласно покритие. Това осигурява стабилен и дълготраен продукт, който ще подобрява осветлението във вашия дом за много години напред.

Вижте всички спецификации