В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.

1.

Задавате множество зони на осветление спрямо разположението на Вашия паркинг и го конфигурирате, така че да се усилва автоматично при засичане на пешеходци и автомобили и да се намалява при липса на движение. Сами определяте и можете да преконфигурирате по всяко време конкретните зони, нивата на регулиране и продължителността.
Кликване за уголемяване

2.

При засичане на пешеходци пътят напред се осветява до 100%, което създава усещане за безопасност и комфорт. При напускане на дадена осветена зона осветлението се затъмнява до фоново ниво от 20% с цел спестяване на енергия.
GreenParking от Philips Lighting: оптимизиране на осветлението за паркинги спрямо пешеходците с помощта на отчитане на присъствието и зонално регулиране на осветлението

3.

Движението на автомобили в гаража активира осветлението напред до нива от 100% с цел по-добра сигурност и маневреност. При липса на движение осветлението се затъмнява след предварително зададен период от време.
GreenParking от Philips Lighting: оптимизиране на осветлението за паркинги спрямо превозните средства с помощта на отчитане на присъствието и зонално регулиране на осветлението