В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  GreenWarehouse

   

  Енергийно ефективно светодиодно осветление за промишлени и логистични зони

   

   

  Най-ефективният Ви склад досега

  Настъпи краят на скъпото денонощно осветление за промишлени и логистични зони. GreenWarehouse Ви дава възможност да осигурите безопасно и ефективно индустриално осветление спрямо нуждите си благодарение на датчици, които отчитат присъствието на хора и автомобили и автоматично приспособяват осветлението спрямо точните нива.

   

  GreenWarehouse може да се съвместява с нови или вече изградени складови бази и промишлени сгради с всякакъв размер, независимо дали става дума за открити пространства или стационарни стелажи. Благодарение на светодиодните осветителни тела за промишлено осветление с дълъг живот и висока енергийна ефективност, както и на гъвкавите зони с регулируемо осветление, то може да доведе до спестяването на до 50%* от разходите за електроенергия.

   

  Монтира се лесно – трябва само да подмените наличните осветителни тела. Не е необходима нова кабелна инфраструктура, а чрез безжичните механизми за управление можете лесно да конфигурирате системата си.

  *Въз основа на зона от 10 000 кв.м. за период от 10 години при сравнение на инсталацията и разходите за експлоатация на GreenWarehouse и традиоционно луминисцентно решение без възможности за регулиране на осветлението.
  GreenWarehouse – складово осветление от ново поколение

  Предимствата на GreenWarehouse с един поглед

  Индустриалното осветление GreenWarehouse от Philips Lighting може да спести до 50% от разходите за енергия в склада Ви
  Създавате безопасни и устойчиви съоръжения с отчитане на присъствието, което активира само осветлението, необходимо за определена дейност
  Персонализирате зоните на осветление, профилите и нивата на затъмняване, за да постигнете най-подходящите условия с цел максимална производителност на екипа и същевременно спестявате енергия
  Намалявате разходите за поддръжка със LED осветителните тела с дълъг живот и спестявате дори още повече от електроенергия, като задавате фоново затъмняване до 10%
  Интегрирате системата лесно с безжичните устройства за управление с автоматична конфигурация и безпроблемно преконфигурирате осветлението си при промяна на аранжировката в съоръжението Ви

  Какви възможности предоставя GreenWarehouse

   

  С GreenWarehouse от Philips Lighting имате възможност да създавате гъвкави зони с регулируемо осветление за максимална безпасност, удобство и производителност.

  Как работи


  GreenWarehouse е цялостна система за промишлено осветление, която можете да конфигурирате според нуждите в склада или логистичната си база.

  Системата за осветление Ви дава възможност да създавате собствени зони на осветеност, да задавате индивидуални нива на регулиране и продължителността на даден режим на осветление. Тъй като на практика това решение се конфигурира автоматично, то се инсталира с минимални усилия. Датчиците за отчитане на присъствието могат да се инсталират по два начина: чрез монтаж на външни датчици на стената или тавана в зависимост от интериора в сградата Ви или като изберете осветителни тела с вградени датчици, което премахва необходимостта от допълнителен хардуер.

   

  Можем да предложим авангардни решения за всякакви складови сектори, включително открити пространства, стелажни и хладилни помещения. Благодарение на безжичните системи за управление те се управляват и приспособяват лесно, а с помощта на датчиците за движение пестенето на енергия е максимално лесно. Можем да изработим пакет по поръчка за вашия склад – независимо колко е голям – като системата е напълно разширяема. 

  Осветителни тела, готови за GreenWarehouse

  GentleSpace gen 2 от Philips Lighting: изключително енергийно ефективни осветителни тела тип „Камбана“

  GentleSpace gen 2

   

  Спестявайте с водещи в индустрията енергийно ефективни осветителни тела тип „Камбана“, които позволяват свързване към централна аварийна система.

  GGreenUp Highbay от Philips Lighting: енергийно ефективно светодиодно осветление тип „Камбана“ за промишлени помещения с високи тавани

  GreenUp Highbay  


  Подобрете оперативната ефективност в индустриалното си съоръжение с високи тавани, като замените високо фиксираното си осветление от 400-ватови газоразрядни лампи и шест 54-ватови T5 лампи. Изберете безжичното решение GreenUp Hightbay за до 88% повече икономии на енергия благодарение на технологиите за отчитане на присъствието и управление чрез преносимо дистанционно устройство.
  GreenPerform Highbay от Philips Lighting: енергийно ефективни осветителни тела тип "Камбана" и специална оптика за високо стелажни складове

  GreenPerform Highbay


  Реализирайте бързо икономии на енергия чрез директна замяна на 250- и 400-ватовите си газоразрядни лампи с оптика за високо стелажни складове Специално проектирани за осветление на вертикални повърхности в скалдови пространства за оптимална видимост във всякаква среда.
  GreenPerform Batten от Philips Lighting: енергийно ефективно светодиодно индустриално осветление с дълъг живот, което можете да управлявате по безжичен път

  GreenPerform Batten


  Спестете до 50% от енергия в сравнение с конвентионалните луминисцентни тела T8 благодарение на светодиодното осветление с дълъг живот за търговски обекти, което можете да управлявате по безжичен път с дистанционно устройство.
  Maxos fusion от Philips Lighting: намалете разходите за осветление в склада си със светодиодна канална система с вградени датчици

  Maxos fusion


  Възползвайте се от светлина с отлично качество с по-малко осветителни тела и намалете разходите за осветление в склада си с над 50% в сравнение с луминесцентните лампи. Тази светодиодна канална система разполага с вградени датчици за събиране на данни за потреблението на склада с цел постигане на още по-голяма оперативна ефективност. 
  Pacific LED от Philips Lighting: устойчиви влагозащитени осветителни тела, които осигуряват висококачествена бяла светлина в склада Ви

  Pacific LED  


  Възползвайте се от висококачествена бяла светлина благодарение на устойчивите и влагозащитени осветителни тела, които свеждат до минимум отблясъците и се монтират лесно с помощта на интелигентните крайни капаци. 

  Услуги за GreenWarehouse

  услуги за експлоатационния срок

  Услуги за експлоатационния срок

  Защитете инвестициите си в промишлено осветление с персонализиран пакет услуги от Philips Lighting, включващ дългосрочна поддръжка за безпроблемна експлоатация.

  Референтни проекти

  Свържете се с нас

  Свържете се с местния ни център за контакти,
  ако имате въпроси и запитвания

  Файлове за изтегляне

  Разгледайте други осветителни системи за своите помещения