В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.

Маркери с индуктивно захранване

Нашите интелигентни LED маркерни светлини използват революционната технология за индуктивно зареждане IPT, като черпят мощност по безжичен път чрез вграден кабел. Можете да захраните кабел с дължина 2,5 км. от едно захранване, което е с над три пъти повече от кабелната система. Резултатът е намаление на цялостните разходи по експлоатация.
По-ниски цялостни разходи по експлоатация с LED маркерни светлини с индуктивно захранване

Активно насочващо пътно осветление

Интелигентните устройства обезпечават безжичната комуникация чрез микропроцесори във всяко отделно осветително тяло. Светодиодните маркери могат да бъдат програмирани, така че да останат невидими, да се затъмнят, да мигат, да се редуват или сменят цвета си, с което да сигнализират на водачите за промени в условията.
Индивидуално управление на LED маркерни светлини с индуктивно захранване за по-голяма безопасност

Мощно осветление за безопасни пътища

Светещите маркери се виждат от по-голямо разстояние в сравнение с пасивните рефлектори, което подобрява сигурността. Благодарение на разположението си по линията на погледа на водачите с тях насочването става интуитивно благодарение на насочените лъчи, които ясно обозначават пътя при дъжд, мъгла, дневна светлина и тъмнина.
Подобрявате видимостта при всякакви условия на пътя и в тунела с LED маркиращи светлини

Лесна настройка и поддръжка

Маркерите с индуктивно захранване се монтират, подменят и поддържат безопасно от неспециалист електротехник, което спестява разходи и ускорява ремонтните работи. С дълъг живот, влагозащитени и устойчиви, те се отличават с висока ефективност при извънредни условия.
LED маркерните светлини са изключително стабилни и се отличават с лесна настройка и поддръжка

Интелигентен контрол и диагностика

След като ги свържете, можете да управлявате и следите всеки отделен LED маркер и да получавате сигнали и отчети чрез реле или интерфейс SCADA, което Ви помага да предвиждате неизправностите и да ги отстранявате по-бързо.
Интелигентен контрол и диагностика, които ускоряват отстраняването на неизправности в LED маркерите