1. Инсталирайте интерактивните си LED панели

С трите опции за инсталирате можете да монтирате осветлението за подове почти навсякъде – в офиси, търговски обекти, изложбени зали, хотели и много други.
Благодарение на трите опции за инсталиране осветлението за подове от Philips Lighting е подходящо за почти всякакви места

2. Свържете подовите си настилки 

Свържете интерактивните LED панели с електрическата мрежа и ИТ инфраструктурата в сградата си, за да можете да управлявате системата от свързан в мрежата компютър или мобилно устройство. Базираната в облака система за управление автоматично актуализира съдържанието върху подовите Ви настилки, което свежда до минимум прекъсванията и посещенията на място. Наред с това системата може да се синхронизира с Вашата система за сградно управление.
Осветлението за подове от Philips Lighting се свързва с Вашата система за сградно управление посредством управление в облака

3. Внесете нова енергия в подовите си настилки 

След това можете да програмирате LED панелите, така че да показват текст или графични елементи, като например приветствия, имената на клиентите, поздравления по повод празници или логото на марката Ви, както и да управлявате съдържанието от компютър или мобилно устройство, свързани в мрежата.
Осветлението за подове от Philips Lighting може да се конфугирира моментално от свързано в мрежата мобилно устройство