1. Лесна настройка

Монтирайте светещите си текстилни панели на стените или таваните. Включете захранващия кабел и кабела за Ethernet и това е всичко. Без външни драйвери, сложни системи за управление или оборудване с множество кабели.
Светещите текстилни панели „Luminous Textile“ от Philips Lighting се настройват лесно – трябва само да монтирате панела на стената или тавана и да го свържете

2. Интуитивно управление на съдържанието

Изтеглете безплатния мениджър на съдържание, който Ви дава възможност да качвате в светещите текстилни панели видеоклипове от нашата библиотека, както и собствено съдържание. Можете по всяко време да добавяте ново съдържание, което подхожда на марката, промоциите и събитията Ви. 
Качвате динамично съдържание в светещите текстилни панели от Philips Lighting с помощта на мениджър за съдържанието

3. Лесно управление

Всеки светещ текстилен панел е с вграден уеб сървър, който Ви дава възможност да го управлявате от лаптоп, таблет или мобилен телефон. С едно натискане на бутон автоматично насрочвате да се показват различни теми и да се променя атмосферата в помещението.
Променяте атмосферата в помещението моментално от мобилното си устройство с помощта на светещите текстилни панели от Philips Lighting