1. Превъзходна еднородна светлина

Сглобяемите панели OneSpace интегрират LED светлини и текстил и създават осветен в бяло таван, където източникът на светлина остава напълно скрит. Те предоставят отлична еднородна светлина за съвършено усещане за дневна светлина – идеална функционална светлина за работа и свободното време. Резултатът е красива еднородна регулируема светлина.
Сглобяемите панели OneSpace интегрират LED светлини и текстил и създават осветена в бяло таванна повърхност

2. Нови възможности за дизайн

Разкрийте нови възможности за минималистичен дизайн със сглобяемите панели OneSpace. С дебелина от едва 120 мм изключително тънките панели могат да се монтират на стената или тавана и се превръщат в уникални дисплеи за търговски обекти, хотели, ресторанти и офис пространства.  
Минималистичните осветителни панели могат да се монтират, така че да висят свободно или да се закрепят на тавана, за да създадат изключителен дизайн

3. Стимул за сетивата

Сглобяемите панели OneSpace не само придават изключителен вид на пространствата, но и създават по-добри впечатления. Те осигуряват ярка еднородна LED светлина без заслепяване, която напълно премахва сенките, така че да виждате по-ясно и да възприемате обектите в истинската им светлина. Наред с това те подобряват акустиката в помещението, като намаляват неприятните отражения на звука.
Подобрете впечатленията от пространствата със сглобяемите панели OneSpace и вижте обектите в истинската им светлина

4. По-интелигентното решение

Дизайнът на панелите за таван позволява перфектна интеграция със системата Ви за сградно управление. Сглобяемите панели OneSpace се предлагат като готов за монтаж комплект с лесна инсталация и поддръжка.
Интегрирайте сглобяемите си панели OneSpace безпроблемно със системата си за сградно управление

5. Таван OneSpace по поръчка

Сглобяемите панели се предлагат в стандартни размери и могат да се комбинират за проекти с размер до 100 кв.м. Ако проектът Ви е над 100 кв. м., се свържете с нас за повече информация относно панелите с персонализирани размери по поръчка.
OneSpace се предоставя и по поръчка.