В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  RoomFlex

   

  Интелигентна система за контрол на хотелските стаи

  Придайте поразителен облик на хотела си 

  Стимулирайте лоялността на клиентите с перфектни впечатления от престоя. Интелигентната система за контрол на хотелските стаи RoomFlex съчетава датчици, иновативно осветление и интегриране на системи за съвършено ново обслужване.

   

  Вдигнете летвата на обслужването с хотелски стаи, които отчитат присъствието на гостите и моментално приспособяват светлината и температурата в стаята, за да създадат неповторим домашен уют. Гостите персонализират настройките с лекота чрез системата за управление на стаята и могат дори да изберат естествено събуждане със светлина, а не с будилник.

   

  Наред с това увеличете ефективността на хотела си с таблото за управление RoomFlex, което се интегрира със системите за отопление и климатизация и други системи за управление на хотела и така осигурява ясна информация за потреблението на енергия за осветление и заетостта на стаите в целия хотел.

  Система за управление на хотелски стаи RoomFlex от Philips Lighting

  Предимствата на RoomFlex с един поглед

  RoomFlex от Philips Lighting дава контрол на гостите и предоставя по-ясна информация на управителите на хотели
  Отметка

  Приветствате гостите по най-добрия начин

  С влизането на гостите се активират приветстващо осветление, системите за отопление и климатизация, завесите се отварят и се задействат сигналите за камериери.

  Отметка

  Подобрявате престоя на гостите

  Гостите използват системата за контрол на стаята, за да персонализират осветлението и да зададат предпочитана температура. Осветлението срещу препъване, което се активира чрез датчици, защитава гостите през нощта, а пресъздаването на изгрева ги буди по естествен начин.

  Отметка

  Пестите енергия

  Отчитате дневната светлина и заетостта на стаите и моментално регулирате осветлението и останалите системи.

  Отметка

  Подобрявате оперативната ефективност

  Получавате цялостна представа в реално време за стаите си за гости и заявките за обслужване чрез табло за управление, което можете да интегрирате с останалите системи за управление на хотела.

  Отметка

  Предварителна поддръжка

  Предоставяте ефективни услуги за поддръжка и ремонтни дейности благодарение на датчиците в осветлението на хотелските стаи, които изпращат известия до екипа Ви чрез SMS и имейл.

  Какви възможности предоставя RoomFlex

   

  RoomFlex от Philips Lighting е интелигентна система за контрол на стаите, която съчетава датчици, иновативно LED осветление и системна интеграция, така че да подобри престоя на гостите.

  Как работи

  RoomFlex е цялостна осветителна система за хотелски стаи с автоматична конфигурация, която може да се персонализира спрямо хотела Ви. Тя работи с богата гама от професионални лампи, осветителни тела и датчици от Philips. За да научите кои са препоръчителните продукти за държавата или региона Ви, се свържете с търговски специалист от Philips Lighting.
  Системата за управление на хотелски стаи RoomFlex от Philips Lighting предлага възможности за контрол от табло за управление и се интегрира с останалите системи в хотела

  Табло за управление на хотели RoomFlex  

  Таблото за управление Ви показва всички стаи в мрежата на хотела, за да следите състоянието, заявките за поддръжка и данните от останалите хотелски системи, като например системите за отопление и климатизация и Opera Oracle.
  Панелът с подсветка Antumbra от Philips Lighting персонализира системата за управление на стаята RoomFlex спрямо марката Ви

  Панел за управление на осветлението в стаите с подсветка

  Панелите за управление на осветлението в стаите светват при засичане на гости. Персонализирани според идентичността на марката на хотела Ви, специалните шрифтове и бутони могат да се монтират като част от системата Ви за отопление и климатизация, така че да показват температурата в стаята и бутоните за контрол. Чрез вградения часовник може да се активира настройка за събуждане.

  Референтни проекти

  Контакт

  Свържете се с местния ни център за контакти,
  ако имате въпроси и запитвания. 

  Съвършеното събуждане

   

  Гостите на хотела вече имат пълен контрол над

  осветлението, заспиват по-лесно и се будят

  спокойно от пресъздаване на изгрева. Това е отличен начин

  да подобрите впечатленията от престоя им.

  Разгледайте други осветителни системи за своя хотел