В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.

Механизми за управление с едно докосване

Гостите лесно задават режими на осветление от централен панел за управление на стаята. Те могат да персонализират температурата в стаята, да настройват аларми за събуждане, да вдигат и свалят щорите и да оставят заявки, като например „оправете стаята ми“, „не ме безпокойте“, заявки за пране и камериерски услуги.
Осветление за хотели: RoomFlex от Philips Lighting предоставя на гостите възможности за управление с едно докосване

Съвършеното събуждане

Създавате условия, така че гостите да се чувстват добре, и подобрявате комфорта им с режим за естествено събуждане, което наподобява изгрева и ги кара да се чувстват отпочинали.
Осветление за хотели: с RoomFlex от Philips Lighting гостите се радват на ободрително и естествено събуждане

Нощно осветление против препъване

Датчиците до леглата автоматично активират осветлението за придвижване, когато гостът стане в тъмното, и гарантират спокоен и безопасен престой.
Осветление за хотели: RoomFlex от Philips Lighting включва нощно осветление против препъване за гарантирана безопасност на гостите

Подходяща светлина в точния момент

Осветлението се съобразява с профила на госта. Ключовете на гостите например активират релаксираща атмосфера, а на камериерите – 100% осветление.
Осветление за хотели: RoomFlex от Philips Lighting може да пригоди осветлението спрямо това дали е използван ключ на гост или на камериер

Отчитане на присъствието

Когато гостите влизат или напускат стаята си, осветлението и температурата в нея се регулират моментално за приветстваща атмосфера, което създава незабравимо преживяване и същевременно пести енергия.
 Осветление за хотели: RoomFlex от Philips Lighting използва отчитане на присъствието, за да създаде отлични впечатления у гостите, като същевременно пести енергия

Пълна информация на таблото за управление

Следите в реално време заетостта, температурата и заявките на гостите за всяка хотелска стая и използвате тези задълбочени данни, за да подобрявате услугата и оперативната ефективност.
Осветление за хотели: RoomFlex от Philips Lighting разполага с табло за управление, което предоставя обща картина за всяка стая

Проактивно обслужване и поддръжка

Датчиците и системите за управление на стаите могат да активират заявки за камериерски услуги и поддръжка чрез SMS или имейл, което гарантира безпроблемното функциониране на хотела Ви.
Осветление за хотели: с помощта на датчици RoomFlex от Philips Lighting може да се задейства проактивно обслужване и поддръжка

Интеграция с други системи

RoomFlex може да се интегрира със системите Ви за ключове и управление на стаите, например със системите за отопление и климатизация и Opera Oracle, което създава ефективна платформа за управление.
Осветление за хотели: RoomFlex от Philips Lighting се интегрира със системите за контрол на ключовете за вратите и стаите, с което подобрява цялостното управление

Цялостно решение

Ние от Philips Lighting можем да Ви помогнем да създадете цялостна интелигентна система за управление на стаите, чрез която управлявате от едно място осветлението на хотелските си стаи и други дейности в хотела.
Осветление за хотели: RoomFlex от Philips Lighting осигурява цялостна интелигентна система за управление на стаите