В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  HID

   

  Газоразрядните (HID) лампи са традиционното решение за висок монтаж. Използваната технология е по-енергийно ефективна от луминесцентното осветление и крушките с нажежаема жичка, но HID нямат „моменталното светване“ на светодиодите. Въпреки че използва по-малко енергия, след като загрее, тя е много неефективна в сравнение със светодиодите.

  Светодиоди

   

  Навлизането на светодиодната (LED) технология революционизира осветлението и вече е стандарт в отрасъла. Светодиодното осветление работи на принципа на твърдото вещество, което излъчва светлина, когато през него преминава електрически ток. То е дълготрайно и има ниско енергопотребление с минимални изисквания към поддръжката – нещо особено важно за висок монтаж. 

  Светодиоди + системи за управление

   

  Светодиодите могат да се регулират, което ги прави идеални за използване със системи за управление на осветлението. Датчиците за движение могат добре да се оползотворяват на по-малко натоварените площи. Намаляването на осветлението до безопасно фоново ниво осигурява допълнителни икономии на енергия, а светодиодите „моментално светват“ на 100%, когато бъде засечено движение.

  Светодиоди + системи за управление + управление на данните

   

  Системата Philips GreenWarehouse издига високото осветление на ново равнище. Цифровите светодиодни решения позволяват данните за управлението да се събират през системата за осветление. Анализът на тази информация може да помогне за оптимизирането на складовата конфигурация за по-ефективна дейност – например с промяна на зонирането.