марки

Suggestions

  Светещи настилки

  Неповторим начин да въздействате с дизайна на пода

   

  Това единствено по рода си, патентовано подово решение съчетава здраво светодиодно осветление от Philips със специално разработената от Desso светеща настилка; Tandus Centiva е представителят в Северна Америка, а Desso – в Европа и Азия. Това модерно решение коренно променя начина, по който хората взаимодействат с едно пространство – превръща настилката в динамично платно, което директно въздейства на нашите сетива и естествената ни склонност да търсим светлината. То осигурява нова творческа свобода за архитектите и дизайнерите на вътрешно оформление – с безброй възможности за приложение.

  Светещите настилки имат четири главни приложения

  Как действа

   

  Luminous Carpets™ разкрива свят от интересни възможности. От посочването на аварийните изходи и предаването на указания или информация на хората до създаването на увлекателно преживяване за обитателите и посетителите. Макар че идеята е проста, технологията е много модерна.

   

  Прочетете повече за нашата нова технология

  Проекти

  Залата на новинарите от вестник Bild

  Берлин

  Изтегляне на разгледания пример

  Rabobank

  Berkel Enschot

  Le Village от CA

  Париж

  Амстердам
  Амстердам

  Архитектурно биенале

  Светещи настилки за вашия проект?

   

  Разбира се, можете да се обърнете и към вашето лице за контакт във Philips – то ще ви помогне. Ако не разполагате с тази връзка, обърнете се директно към нас на адрес luminous.carpets@signify.com или през нашия уебсайт.

  Бъдете в течение  

   

  Медиите вече пишат възторжени отзиви за решението на Philips и Desso Luminous Carpets™. Не чакайте обаче следващото съобщение за пресата, а се абонирайте за нашите известия и бъдете сред първите информирани.

   

  Абонирайте се за двумесечния бюлетин