В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  По-силни емоции и енергия 

  за феновете

  Осветление за спортни обекти ArenaExperience

  Правилното осветление е изключително важно за спортните съоръжения. От по-малките стадиони за професионални спортове до огромните многофункционални спортни комплекси, ArenaExperience определя дали ще гледаме един посредствен мач, или нещо страхотно.

   

  Ясната видимост на терена помага на играчите да дават всичко от себе си. Осветлението без отблясъци помага на камерите да улавят действието и на зрителите – да го следят. Архитектурното осветление подобрява атмосферата, привлича посетителите и помага за увеличаването на приходите. Интелигентните системи за управление намаляват оперативните разходи.

   

  Накратко, предимствата на ArenaExperience превръщат вашия обект в развлекателен център на световно ниво. 

  решения-спортни-обекти-филм

  Радвам се, че
  заедно

  с Philips можем да осигурим на нашите почитатели възможно най-добрата среда, за да гледат с удоволствие мачовете на Челси. За пореден път Футболен клуб Челси е на гребена на вълната и ние очакваме много незабравими мачове на Стамфорд Бридж с новата система прожектори“.

   

  - Рон Гурли, генерален директор на ФК Челси

  arena-vision

  На терена


  Магията се твори на терена, но внимателно балансираното осветление прави събитието приятно за всички. Излишната светлина може да обърква играчите, а недостатъчната затруднява зрителите.


  Светодиодните прожектори ArenaVision ви позволяват да избирате най-подходящата осветеност за случая – удоволствие за феновете пред телевизора и на трибуните. Нетрепкащите прожектори позволяват на камерите да снимат безпроблемно за повторения на забавен каданс. Настройките на светлината се променят моментално с един бутон и създават най-подходящата атмосфера за жива музика и други представления.

  Открит стадион с осветление от Philips за спортни обекти

  Светодиодни прожектори ArenaVision

   

  Бъдете готови да се потопите в магията на спорта. Светодиодното осветление за терена ArenaVision осигурява отлична визуална яснота, ефективен контрол на топлината и спокойствие със своята дълготрайност.

   

  Проектирани специално за спортно и многофункционално осветление, светодиодните прожектори ArenaVision могат да се регулират, преконфигурират и включват или изключват с едно натискане на бутон. Те се интегрират с аудиовизуалните системи за модерни светлинни ефекти, а работата без трептения позволява камерите да излъчват повторения на забавен каданс с качество HD.

   

  Научете повече

  Атрактивно външно осветление от Philips за Френдс Арена, Швеция

  В стадиона

   

  Осветлението за търговски обекти, хотели и ресторанти може да създаде нови възможности на стадиона. Привличайте посетителите към магазините и насочвайте вниманието им към стоките, за да повишавате продажбите. Осигурете приятно осветление на ложите специално с цветовете на спонсора. Създайте подходящата атмосфера за пресконференции, срещи и увеселения.

   

  Фасадното и архитектурното осветление може да се свърже с осветлението на терена за съгласувани светлинни ефекти. Интересните визуални атракции насърчават хората да остават по-дълго на стадиона и да разказват на приятели за своите преживявания.

  Около стадиона

   

  Последната дума на техниката в осветлението ви позволява да пестите пари, да подобрите безопасността и да създавате интерес още преди гостите да влязат на трибуните. Накарайте ги да се чувстват сигурни на паркингите с ясното енергоспестяващо светодиодно осветление. Ориентирайте ги от метрото до стадиона с осветителни тела с ниски изисквания за поддръжка. Въодушевявайте ги отдалеч със светодиодното осветление за фасадата, което превръща вашето съоръжение в забележителност.

  Олимпийският стадион в Гуанджоу с продукти за осветление от Philips

  Новото осветление печели победа – Геламко Арена на KAA Гент

   

  За да улесни KAA Гент по пътя към върха на шампионата, техният стадион с 20 000 места е украсен с най-модерно светодиодно фасадно осветление. От външната страна на сградата половин милион светодиода създават поразителни светлинни ефекти с вълни, преливания, поредици, пулсации и експлозии.

  Примери

  Видеоматериали

  ArenaVision LED

  Световна премиера 

  в Екинокс Арена за светодиодните прожектори ArenaVision
  ФК Челси

  Светодиодно осветление

  за терена на ФК Челси.

  Как можем
  да ви помогнем с
  нашите услуги?

  Philips предлага пълно обслужване, което ще ви помогне при редица операции и ще сведе до минимум риска за Вашата инвестиция. Нашите услуги се предлагат поотделно или могат да се съчетават в поръчков пакет, гарантиращ съгласувано решение „до ключ“.

  Свържете се с нас

   

  Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

   

  Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси