В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Свързано външно осветление

  CityTouch

  CityTouch

   

  Какво ще стане, ако лампите на вашата улица знаят кога трябва да остават включени по-дълго и кога да се изключат? Какво ще стане, ако можете лесно да проверите онлайн колко енергия използват уличните лампи и кои се нуждаят от ремонт? Какво ще стане, ако вашият град има пълен контрол върху своето осветление и може да задава графици и да регулира осветеността по заявка? Какво ще стане, ако той има достъп до цялостно графично представяне и анализ на данните, за да взима по-добри решения?

   

  Според нас това ще направи глада по-екологичен, по-ефективен и в крайна сметка – по-добро място за живеене. Затова разработихме CityTouch.

   

  CityTouch е софтуерна платформа за външно осветление. Тя осигурява лесни приложения за уеб браузър за управление на уличните лампи и анализ на данните за осветлението.

  Видеоматериал за CityTouch

  Приложения на CityTouch


  Софтуерът CityTouch свързва всички осветителни активи във вашата инфраструктура, осигурява нови начини за икономия на средства, поддържа безопасността на гражданите и подобрява оперативната ефективност.


  CityTouch осигурява две приложения за уеб браузър:

  Дистанционно управление на осветлението CityTouch

   

  Инструмент за дистанционно управление на осветлението, който контролира вашите осветителни тела, като комуникира с тях по обществената мрежа за мобилни комуникации. 

   

   

  Научете повече

  Илюстрация за работата на CityTouch LightWave

  Управление на осветителните активи CityTouch

   

  Инструмент за управление на осветителните активи, който дава ясна представа за осветителните активи и технологични операции на града. 

   

  Резултатът е модерна платформа, която улеснява управлението на осветителната инфраструктура.

   

  Научете повече

  Илюстрация за работата на CityTouch LightPoint

  Вашият надежден партньор по осветлението

   

  Партньор по осветлението, на когото може да се разчита. Със своя над 120-годишен опит в отрасъла и целенасочена, добре развита ориентация към уличното осветление, Philips може да ви помогне да постигнете по-бързо своите цели. Ние работим с малки градове и мегаполиси по цял свят и можем да ви осигурим както международен опит, така и добро познаване на местната специфика. CityTouch се използва в повече от 250 града в 31 страни, като техният брой продължава да расте!


  Разработихме CityTouch така, че да може да се адаптира и развива заедно с вас. Тъй като нашият софтуер се използва с уеб браузър, винаги ще имате достъп до последната версия. Нещо повече – ние гледаме изключително сериозно на сигурността на данните и осигуряваме двустепенно удостоверяване, шифровани потребителски сесии и резервни копия на данните.

  Карта, показваща в кои страни се използва CityTouch

  Текущи клиенти

   

  Използвате ли вече CityTouch? Влезте тук.

   

   

  Подобни примери

  Свържете се с нас

   

  Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

   

  Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси