марки

  Изчистени светлини,

  просторни улици

  FreeStreet

  Задръстените улици могат да бъдат неприветливи, непривлекателни и в най-лошия случай – опасни. С развитието на градските площи обаче в пешеходните райони е необходима по-добра видимост. Това означава повече стълбове за лампи и по-малко място на земята.

   

  FreeStreet е проектирана да осигури приветлива светлина за пешеходци и колоездачи, като същевременно намалява необходимостта от стълбове. Тази окачена система виси над улицата и използва олекотени осветителни тела, които едва се забелязват денем. През нощта светлинните източници сякаш се носят във въздуха. Техните компактни кабели позволяват на жителите да се любуват спокойно на нощното небе.

   

  Системата FreeStreet има нужда от свързване с фасада за захранване едва на всеки 100 m, което осигурява гъвкави варианти за монтаж. Освен това, енергийно ефективните светодиоди позволяват на FreeStreet да осигури до 60% икономии на енергия в сравнение с традиционното улично осветление.

  Система за осветление на стаи за пациенти

  FreeStreet


  Окачената система за осветление FreeStreet представлява напълно ново виждане за общественото осветление.

  Разгледайте продукта

  Носител на Холандската награда за дизайн през 2011 г.

   

  Системата за осветление Philips FreeStreet система през 2011 г. е удостоена с Холандската награда за дизайн (DDA) в категорията „Най-добър професионален продукт“. Международното жури описва FreeStreet като „единствено по рода си и необходимо улично осветително тяло за градовете на днешния и утрешния ден“.

  Проекти с FreeStreet


  Системата за осветление FreeStreet може да се използва в най-различни приложения.

  Например един нов многоетажен паркинг с 1000 места в парка Уембли използва модерната система без стълбове за окачено външно осветление FreeStreet на Philips.
  Проекти с FreeStreet

  Примери

  Свържете се с нас

   

  Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

   

  Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси