В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  През Избор на лампа
  Намерете правилната крушка
  за своите нужди

  Гаранция, че винаги ще направите правилния избор 

   

  Добре дошли в богатата гама лампи на Philips Осветление. Тя включва светодиодни, халогенни и флуоресцентни крушки за дома, офиса, автомобила и много други. Предлагат се с впечатляващо разнообразие от форми, стилове и тела. Независимо дали искате да създадете перфектната атмосфера за дома си, да вдъхнете енергия на офиса си, да разберете как цветовете добавят уют, да допълните декора или просто да пестите енергия и да намалите сметките за ток, имаме нещо за вас. Освен това е лесно да намерите най-доброто, защото стартирахме съветника за крушки. Забавен и лесен за употреба, инструментът гарантира, че винаги ще изберете правилната лампа за своите нужди.

  Разгледайте гамата на Осветление от Philips

  experience-dimmed

  Изпробвайте светодиодното осветление от Philips

   

  Почувствайте се у дома си чрез най-новата светодиодна технология на Philips. Светодиодното осветление от Philips се грижи за това да се почувствате у дома си в момента, в който включите светлината. Светодиодните лампи комбинират красива топла бяла светлина с изключително дълъг живот. Светодиодните крушки предоставят незабавни, значителни спестявания на енергия, като едновременно с това подсилват атмосферата на дома ви.

  всекидневна

  Вдъхнете енергия на дома си с компактна флуоресцентна крушка

   

  Компактните флуоресцентни лампи Philips (CFL) предлагат комфортна и мека светлина за приветлива атмосфера. Лампите CFL предоставят високи работни характеристики, пестене на енергия и светлина с дълъг живот. Тези крушки са най-продаваните енергоспестяващи лампи. Лампите CFL комбинират енергията на флуоресцентното осветление с удобството и популярността на осветителните тела с нажежаема жичка.

  коридор

  Създайте правилната атмосфера с халогенни лампи 

   

  Халогенните лампи са най-бързият и лесен начин за подмяна на класическите крушки. Вижте как халогенните лампи ви предлагат огромен избор от възможности за осветление, като едновременно с това предоставят същото качество топла, блестяща светлина като на класическите крушки.

  Намерете други продукти за осветление

  vintage-experience

  Подходящият стил осветление, за да завършите визията 

   

  Насладете се на емблематичен дизайн, готов за модерната светодиодна технология. С класическа лампа, която отговаря перфектно на личния ви стил.

  hue-imagination

  Безкрайни възможности с Hue

   

  Превърнете ежедневното си осветление в необикновено изживяване. Играйте си с цветовете или синхронизирайте интелигентното си осветление с вашата музика и филми.