В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Избор на лампа
  Осветлението може много повече

  Най-подходящите осветителни тела за всяка стая в дома ви

   

  Богатата ни гама от осветителни тела може да ви помогне да осветите всяка стая. От подови и стенни лампи до висящи таванни лампи и лампи за маси, осветителните тела на Philips предоставят перфектната светлина за дома ви. Използвайте инструмента Дизайнер на осветление за дома, за да видите как продуктите ни могат да помогнат на дома ви да изпъкне с уникални светлинни настроения. Намерете перфектното настроение за конкретна стая – от топла и уютна атмосфера за всекидневната, до ярки, стимулиращи схеми за банята и кухнята. С Philips няма две еднакви идеи за осветление на дома.

  Намерете перфектното осветление
  за вашия дом

  Изпробвайте инструмента ни за проектиране на осветление за дома, за да създавате и проектирате осветлението за дома си.

  Намерете други продукти за осветление

  Намерете правилната крушка за осветителното си тяло

   

  Вижте богатата гама крушки на Осветление от Philips. Предлагат се с впечатляващо разнообразие от форми, стилове и тела. Независимо дали искате да създадете перфектната атмосфера за дома си или просто да пестите енергия и да намалите сметките за ток, имаме нещо за вас.

  Безкрайни възможности с HUE

   

  Превърнете ежедневното си осветление в необикновено изживяване. Играйте си с цветовете или синхронизирайте интелигентното си осветление с вашата музика и филми.