марки

 

LEDClassic: създадени, за да се виждат
изглеждат еднакво добре включени и изключени

Изберете класическа визия със светодиодно осветление

С класическите светодиодни лампи на Philips можете да създадете старинен интериор със съвременна технология. Класическата крушка с нажежаема жичка в комбинация с ползите на дълготрайната светодиодната технология идват в познатата форма, която обичате. Използват около 80% по-малко енергия от традиционните осветителни крушки и издържат десет пъти по-дълго.   

Сравнете различните изложени стоки на LEDClassic

Популярни светодиодни продукти

В светлината на прожекторите

„Как да“, информация и инструктаж

„Как да“, информация и инструктаж

С привидно безкрайната гама от възможности изборът на правилната крушка може да е предизвикателство. Гледайте нашите инструктажи за осветлението, за да си изясните възможностите.  
Правилното осветление е всичко

Правилното осветление е всичко

Независимо дали искате да създадете подходящо настроение, да намерите идеалното осветление за определена задача, или да декорирате с брилянтни светлинни ефекти и да натрупате своя личен опит в осветлението, Philips показва какво въздействие може да има правилното осветление върху дома и живота ви и ви помага да изберете правилното осветление за конкретните ви нужди.
Съвместимост с димери

Съвместимост с димери 

Използвайте нашата графика за съвместимост, за да намерите правилния димер за своите регулируеми светодиодни и компактни флуоресцентни крушки, и да се насладите на толкова светлина, колкото искате.