марки


  Една лампа. 
  Вашият ключ.
  Три настройки за осветление.

  Една крушка – различни настройки за осветление

  Някои ситуации изискват по-студена светлина, за други е подходяща уютната приглушена светлина. Благодарение на светодиодните лампи Philips SceneSwitch се наслаждавате на различни видове осветление само с една крушка, миньонка или спотова крушка. Не е необходимо да поставяте димер! Оптимизирайте светлината си за отмора, любимо занимание, забавление или работа. Само с едно щракване на ключа. И то с ключа, който вече имате! Всяка от лампите от серията SceneSwitch е оборудвана с различни настройки за осветление за още повече гъвкавост и удобство. Всички работят със съществуващия ви ключ. Не е необходим допълнителен монтаж.
  One dinner, one LED lamp, three light settings
  Изпробвайте SceneSwitch

  Изпробвайте SceneSwitch


  Понякога ви се иска да промените атмосферата според това, което правите. Със светодиодната крушка Philips SceneSwitch лесно променяте настройката – от ярка към естествена светлина и чак до уютно приглушено осветление. Не е необходимо да поставяте димер или друго оборудване. Всичко, което ви трябва, е съществуващият ви ключ.

  Включете осветлението, променете атмосферата

  Създайте собствена атмосфера само с една крушка, като използвате съществуващия ключ. За разлика от стандартните светодиодни крушки, тези на Philips разполагат с многобройни опции, без да е необходимо да се монтира димер.

  Щракнете върху Пусни, за да научите повече за серията SceneSwitch на Philips.

  Как действа

  Три настройки за осветление

   

  Лесно преминавате от функционално към естествено осветление и до уютна приглушена светлина.

  Регулиране на осветлението WarmGlow в три стъпки

  Лесно включване и задействане

   

  Не е необходимо да поставяте димер или друго оборудване.
  Работи със съществуващия ви ключ на стената.

  Лесно включване и задействане

  Автоматична памет – вграден чип за памет

   

  Лампата запомня последната ви настройка автоматично, ако ключът е изключен за повече от 6 секунди.

  Автоматична памет

  НУЛИРАНЕ – Синхронизиране на няколко лампи

   

  Ако се използват няколко лампи, които престанат да се синхронизират, просто превключете ключа (включете го и го изключете в рамките на 1 секунда), за да възстановите фабричните настройки по подразбиране.

  Нулиране – Няколко лампи

  Нерегулируемо

   

  Тази лампа не е подходяща за използване с димери.

  Ако се използва с димер, настройте димера на 100% яркост

   

  Популярни продукти

  В светлината на прожекторите

  „Как да“, информация и инструктаж

  „Как да“, информация и инструктаж

  С привидно безкрайната гама от възможности изборът на правилната крушка може да е предизвикателство. Гледайте нашите инструктажи за осветлението, за да си изясните възможностите.  
  Правилното осветление е всичко

  Правилното осветление е всичко

  Независимо дали искате да създадете подходящо настроение, да намерите идеалното осветление за определена задача, или да декорирате с брилянтни светлинни ефекти и да създадете свое лично светлинно преживяване, Philips показва какво въздействие може да има правилното осветление върху дома и живота ви и ви помага да изберете правилното осветление за конкретните ви нужди.
  Съвместимост с димери

  Съвместимост с димери 

  Използвайте нашата графика за съвместимост, за да намерите правилния димер за своите регулируеми светодиодни и компактни флуоресцентни крушки, и да се насладите на толкова светлина, колкото искате.