В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

   Осветление за сутерен от Philips

   Защо осветление за сутерен от Philips?

    

   Как използвате сутерена си? Като перално помещение или килер? Може би като стая за почивка за цялото семейство или детска стая? Може дори да е допълнителна всекидневна. Каквато и да е функцията му, без естествена дневна светлина, без прозорци и с ниски тавани се нуждаете от изключителни идеи за осветление на сутерена. Можем да ви помогнем да превърнете сутерена си в яркоосветено пространство с лампи за тавана, енергоспестяващи светодиоди и акцентиращи лампи, за да могат всички да се чувстват сигурни и да им е удобно.

   Датчик за движение Philips Hue

   Аксесоар

   Добавете датчик за движение към системата си Philips Hue за удобство, спокойствие и икономии на енергия. Захранва се с батерии и е напълно безжичен, за да можете да го поставите навсякъде в дома си. Лесен е за конфигуриране чрез приложението Philips Hue.
   Икона с отметка
   Можете да свържете до 50 лампи Philips Hue
   Икона с отметка
   Включва лампите ви Hue, когато засече движение
   Икона с отметка
   Няма кабели, така че можете да го поставите навсякъде в дома си
   Датчик за движение Philips Hue

   Функционално осветление за сутерен – Идеален избор з перални помещения и килери

    

   Сутерените са многофункционални стаи, които могат да се използват както за перално помещение, така и за килер, така че доброто осветление е от съществено значение. Обикновено се препоръчват класически лампи за тавана, за да осигурят достатъчно светлина за обичайно тъмното пространство. Светодиодните лампи за сутерен са отличен избор, защото пестят енергия и осигуряват ярка светлина, която е необходима, когато вършите домашните си задължения. Може да е полезно да осветите системите за съхранение чрез стенни и закачащи се осветителни тела, за да можете винаги да намирате това, което търсите. В пералните помещения е изключително важно да поставите устойчиви на влага осветителни тела заради влажността.

    

   Важни характеристики на осветлението за сутерен са:

    

   • Ярка светлина за безопасност по време на работа
   • Надеждна здравина
   • Висока енергийна ефективност
   • Устойчиви на влага осветителни тела в помещения с голяма влажност, като например перални

   Само най-доброто за всекидневната ви – всички предимства се виждат веднага

   5 години гаранция
   В допълнение към стандартната двугодишна гаранция за тази лампа, Philips предлага  петгодишна гаранция на светодиодната система, в която се включват светодиодният модул и драйверът в лампата.
   Цветни температури на светлината
   Светлината може да има различни цветни температури, измервани в единици, наречени келвини (K). Лампите с ниска стойност на келвините произвеждат топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност произвеждат студена, по-стимулираща светлина. Тази лампа на Philips осигурява топла бяла светлина за уютна атмосфера.
   Енергоспестяваща лампа от Philips
   Тази енергоспестяваща лампа на Philips пести енергия в сравнение с традиционните източници на светлина, като ви помага да намалите сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазването на околната среда.
   15 години средна употреба на светодиодите
   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Интегрираните светодиоди в тази светодиодна лампа на Philips ще издържат до 15 000 часа (което се равнява на 15 години при средна употреба от 3 часа/ден с най-малко 13 000 цикъла на включване/изключване). Толкова е приятно да знаете, че не трябва да се тревожите да поддържате или заменяте крушки, докато се наслаждавате на перфектното осветление у дома.

   Уютно осветление за сутерен – за комфортна всекидневна в сутерена

    

   Когато искате да превърнете сутерена във всекидневна, трябва да планирате внимателно осветлението. Поради липсата на дневна светлина трябва да включите повече осветление в тази стая, отколкото в останалата част от дома ви. Като започнете с лампа за тавана за основната светлина в стаята, препоръчваме да използвате и акцентиращо осветление като стенни осветителни тела, подови лампи и закачащи се осветителни тела на снимки, огледала или рафтове. Това е особено добър избор за стаи за събирания, почивка или всекидневни. Ако се нуждаете от повече вдъхновение за осветлението на всекидневната си, щракнете тук.

   Дизайн на осветлението за сутерен – съвети

   Стоп кадър от видеоклипа за осветлението за сутерен от Philips

   Осветление за сутерен от Philips: намерете подходящото осветление за сутерена си

   Икона с отметка
   Изберете устойчиви на влага осветителни тела за помещения с голяма влажност, като например перални.
   Икона с отметка
   Създайте перфектната стая за събирания в сутерена с цветното осветление на Philips Hue.
   Икона с отметка
   Килерите и стаите за съхранение трябва да се осветяват с ярки спотови светлини на тавана.
   Икона с отметка
   Регулируемото осветление създава перфектната атмосфера във всекидневната. Крушките ни WarmGlow осигуряват уютна светлина – колкото повече намалява светлината, толкова по-топла става.
   Икона с отметка
   Сутерените, превърнати във всекидневни, се нуждаят от повече източници на светлина, които да балансират липсата на дневна светлина. SceneSwitch предлага 3 варианта от ярка дневна светлина до уютно осветление, без да е необходим димер.

   Датчик за движение Philips Hue

   Аксесоар

   Датчик за движение Philips Hue