В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

   Осветление за баня от Philips

   Защо осветление за баня от Philips?


   Банята ви е различна всеки път. Сутрин е място, където да се приготвите възможно най-бързо за училище или работа. Вечер се превръща в уютен оазис, където да се насладите на успокояваща вана с балончета, докато четете хубава книга. Имаме  най-добрите идеи за осветление за баня, които ще ви помогнат да осветите всеки миг. От ярки лампи за тавана и спотови светлини до осветление за огледала и осветление за настроение с промяна на цвета. Перфектната гама от идеи за осветление на банята, с които ще освежите стаята си.

   Philips myBathroom Hotstone

   Стенни лампи

    

   Светодиодната стенна светлина Philips myBathroom Hotstone LED осигурява идеалното количество светлина за банята ви. Със синтетичен дифузьор и хромирана основа, стилната лампа показва правилния цвят на кожата за гримиране, бръснене и други, като същевременно осветява ясно стаята.   

   Светодиодно лого
   Икона с отметка
   Висококачествена светодиодна светлина
   Икона с отметка
   Топла бяла светлина
   Икона с отметка
   Икономия на енергия

   Най-популярното ни осветление за баня

    

   Осветлението на банята ви трябва да може да се адаптира към променящите се ситуации през деня. Като монтирате регулируемо осветление, можете да определяте колко светлина е нужна за конкретни задачи. Лампи за тавана или вграден спотови светлини могат лесно да осигурят общото осветление, от което се нуждаете, когато искате сутрин да се приготвите за деня или да почистите банята. Като използвате стенни лампи, можете да зададете специални акценти, за да „отворите“ помещението. За уютна атмосфера, която да наподобява любимия ви спа курорт, помислете за лампи за настроение, които могат да променят цвета си. Те могат да се приспособят лесно към дизайна на банята и настроението ви. Огледалото е важна част от всяка баня. Поради тази причина се нуждаете от правилното осветление за огледалото в банята, което трябва да е осветено отгоре и от двете страни. Осветлението за огледало трябва да огрява лицето ви, за да елиминира всички сенки.  

   Само най-доброто за банята ви – предимствата се виждат веднага

   5 години гаранция
   В допълнение към стандартната двугодишна гаранция за тази лампа, Philips предлага  петгодишна гаранция на светодиодната система, в която се включват светодиодният модул и драйверът в лампата.
   Цветни температури на светлината
   Светлината може да има различни цветни температури, измервани в единици, наречени келвини (K). Лампите с ниска стойност на келвините произвеждат топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност произвеждат студена, по-стимулираща светлина. Тази лампа на Philips осигурява топла бяла светлина за уютна атмосфера.
   Енергоспестяваща лампа от Philips
   Тази енергоспестяваща лампа на Philips пести енергия в сравнение с традиционните източници на светлина, като ви помага да намалите сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазването на околната среда.
   15 години средна употреба на светодиодите
   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Интегрираните светодиоди в тази светодиодна лампа на Philips ще издържат до 15 000 часа (което се равнява на 15 години при средна употреба от 3 часа/ден с най-малко 13 000 цикъла на включване/изключване). Толкова е приятно да знаете, че не трябва да се тревожите да поддържате или заменяте крушки, докато се наслаждавате на перфектното осветление у дома.

   Безопасни лампи за баня – напълно подходящи за влажна среда


   В банята е невъзможно електричеството и водата да не се срещнат – което може да изглежда като проблемна комбинация. Лампите за баня на Philips са проектирани за влажна среда и следователно са напълно безопасни за употреба. Баните се разделят на три зони на влажност, поради което всичките ни лампи за баня са с оценка IP23, IP44 или IP65. Колкото е по-близо лампата до източника на вода, толкова по-голям риск има да се намокри и толкова по-голяма оценка за IP ще ви трябва. Тази стойност показва до каква степен лампата е устойчива на вода. Важи следният принцип: колкото е по-голямо числото, толкова е по-добра защитата. Безопасността и здравето ви са важни за нас.

   Дизайн на осветлението за баня – съвети

   Стоп кадър от видеоклипа за осветлението за баня

   Осветление за баня от Philips: Създайте място, където се чувствате добре.

   Икона с отметка
   Най-добрият начин да осветите огледало е отгоре и от двете страни. Осветлението за огледало трябва да огрява лицето ви, за да елиминира всички сенки.
   Икона с отметка
   За бръснене или гримиране е най-добре да комбинирате общото осветление с предназначено осветление.
   Икона с отметка
   За приглушена среда стенното осветление може да добави красиви акценти и да „отвори“ помещението. Препоръчваме ви Philips Hue – с повече от 16 милиона цвята можете да превърнете всекидневното осветление в невероятно изживяване.
   Икона с отметка
   Душът е вторична зона за предназначено осветление. Включете една или две вградени спотови светлини с оценка IP65 над душа или близо до кабината.
   Икона с отметка
   Монтирането на регулиращи в банята ключове ви дава пълен контрол над количеството светлина, от което имате нужда във всеки даден момент. С продуктите ни от серията SceneSwitch можете да зададете 3 различни варианта от ярка дневна светлина до уютно осветление, без да е необходим димер.
   Икона с отметка
   Създайте перфектното усещане за спа курорт в банята си с WarmGlow. Колкото и ярко да искате да светят регулируемите крушки, те винаги осигуряват уютна светлина – колкото повече намалява светлината, толкова по-топла става.

   Philips myBathroom Hotstone

   Стенни лампи