В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

   Осветление за спалня от Philips

   Защо осветление за спалня от Philips?

    

   Спалнята ви е повече от място за спане. Това е личното ви пространство, където можете да си почивате, да гледате телевизия или да четете книга. Убежище, което се нуждае от внимателно избрано осветление, за да се постигне перфектната атмосфера на удобство и уют. Идеите на за осветление на спалнята включват богата гама лампи за спалня, стенни лампи и нощни лампи, които създават красиви акценти за топла и уютна атмосфера, за да проектирате спалнята на мечтите си.

   Philips InStyle

   Таванно осветление

   Тези интелигентни лампи за таван с уникално елегантен и модерен силует и хромирани акценти се превръщат в стилния център на всяка стая. Находчивият дизайн със стъклен дифузьор разпръсква светлината нагоре и надолу за още по-приятна среда.
   Икона с отметка
   Много приложения и завършеци според вкуса ви
   Икона с отметка
   Регулируем интензитет на светлината с превключвател димер
   Икона с отметка
   Икономия на енергия
   Таванно осветление Philips InStyle

   Идеи за осветление на спалнята

    

   Едно от основните правила, което трябва да имате предвид, що се отнася до осветлението на спалнята ви, е да изберете мека и топла светлина. Независимо дали трябва да станете рано сутрин, когато навън все още е тъмно, да отидете до тоалетна през нощта или искате да почетете вечер – ярката светлина ви причинява неудобство. Препоръчваме ви да изберете регулируема лампа за тавана за спалнята си, за да можете да регулирате осветлението според нуждите си – за да потърсите изгубен чифт чорапи или да оправите леглото.

   В зависимост от предпочитанията ви можете да избирате между стенни или нощни лампи от всяка страна на леглото, които ви дават възможност да четете или работите, без да притеснявате партньора си. Някои стенни лампи могат също така да се регулират да осветяват например книгата ви. Светодиодните лампи се препоръчват в този случай, защото имат топла бяла светлина и пестят енергия. В зависимост от размера и мебелите в спалнята ви можете да използвате различно осветление, за да създадете акценти за уютна атмосфера. Мислили ли сте някога да осветите вътрешността на гардероба си? Ако го направите, ще можете лесно да намирате нещата, от които се нуждаете, дори рано сутрин. Ако имате кресло или диван в спалнята, можете да го акцентирате, като използвате подови лампи или лампи за масичка. Същото важи за картини, фотографии или огледала, с които сте украсили стените – стенните и закачащите се осветителни тела засилват личните ви акценти. Трябва да вземете предвид следните лампи за осветлението за спалнята си:

    

   • Нощни лампи на нощния шкаф
   • Регулируеми стенни лампи от всяка страна на леглото
   • Подова лампа до кресло или гардероб
   • Вътрешно осветление в гардероба

   Само най-доброто за спалнята ви – всички предимства се виждат веднага

   5 години гаранция
   В допълнение към стандартната двугодишна гаранция за тази лампа, Philips предлага  петгодишна гаранция на светодиодната система, в която се включват светодиодният модул и драйверът в лампата.
   Цветни температури на светлината
   Светлината може да има различни цветни температури, измервани в единици, наречени келвини (K). Лампите с ниска стойност на келвините произвеждат топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност произвеждат студена, по-стимулираща светлина. Тази лампа на Philips осигурява топла бяла светлина за уютна атмосфера.
   Енергоспестяваща лампа от Philips
   Тази енергоспестяваща лампа на Philips пести енергия в сравнение с традиционните източници на светлина, като ви помага да намалите сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазването на околната среда.
   15 години средна употреба на светодиодите
   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Интегрираните светодиоди в тази светодиодна лампа на Philips ще издържат до 15 000 часа (което се равнява на 15 години при средна употреба от 3 часа/ден с най-малко 13 000 цикъла на включване/изключване). Толкова е приятно да знаете, че не трябва да се тревожите да поддържате или заменяте крушки, докато се наслаждавате на перфектното осветление у дома.

   Дизайн на осветлението за спалня – съвети

   Стоп кадър от видеоклипа за осветлението за спалня от Philips

   Осветление за спалня от Philips: Създайте пространството на мечтите си

   Икона с отметка
   Едни и същи или подобни стенни или нощни лампи създават симетрия и акцентират леглото ви.
   Икона с отметка
   Можете да използвате цветна светлина, за да промените атмосферата. Препоръчваме ви Philips Hue – с повече от 16 милиона цвята можете да превърнете всекидневното осветление в невероятно изживяване.
   Икона с отметка
   Много е удобно да осветите вътрешността на гардероба си, за да се обличате по-лесно.
   Икона с отметка
   С подови или настолни лампи можете да акцентирате картини, фотографии или мебели. Колкото и ярко да искате да светят, регулируемите ни крушки WarmGlow осигуряват уютна светлина – колкото повече намалява светлината, толкова по-топла става.
   Икона с отметка
   Регулируемите осветителни тела и лампите за настроение ще ви помогнат да създадете перфектната атмосфера за всяка част от деня. Със SceneSwitch можете да избирате от 3 различни настройки на осветлението, без да са необходими димер или монтиране.

   Philips InStyle

   Таванно осветление

   Таванно осветление Philips InStyle