В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

   Осветление за коридор от Philips

   Защо осветление за коридор от Philips?

    

   Коридорът е първата стая, която хората виждат в дома ви. Първите впечатления са важни, така че атмосферата му винаги трябва да е топла и приветлива. Можем да ви помогнем да намерите правилното осветление за коридора за всеки декор – от ярки таванни лампи до лампи за масичка и стенни лампи с мека светлина. Красивите естетични дизайни за осветлението на коридора също имат функционална роля, за да приветстват вас и гостите ви у дома.

   Бяла светлина за атмосфера Philips Hue

   Стартов комплект

    

   Изберете стартовия комплект за бяла светлина за атмосфера Philips Hue и се чувствайте по-добре с естествена бяла светлина във всеки момент от деня ви, от изгрев до залез слънце.

   Светодиодно лого
   Икона с отметка
   Зареждайте се с енергия, концентрирайте се, четете и почивайте със светлина
   Икона с отметка
   Събуждайте се нежно с ваш личен изгрев
   Икона с отметка
   Контролирайте осветлението си така, както желаете
   Бяла светлина за атмосфера Philips Hue 871869654869

   Функционално осветление за коридора – за перфектното първо впечатление

    

   Изборът ви на осветление за коридора се определя от различни фактори. В зависимост от размера на дома ви размерът на коридора ще е различен, така че ще трябва да отговаря на различни изисквания

   Като цяло всеки коридор се нуждае от определена яркост, за да се осветява равномерно цялата стая. Таванните лампи за коридора са особено подходящи за тази цел. Но може да не са достатъчни, за да осветят цялата стая, в зависимост от размера на коридора. Непрякото осветление на стените придава уют и топлина и същевременно усилва първото впечатление за дома ви. По-големите стаи могат да се акцентират със спотови светлини, които създават равномерно осветление и ви помагат да виждате къде отивате.

   Само най-доброто за коридора ви – всички предимства се виждат веднага

   5 години гаранция
   В допълнение към стандартната двугодишна гаранция за тази лампа, Philips предлага  петгодишна гаранция на светодиодната система, в която се включват светодиодният модул и драйверът в лампата.
   Цветни температури на светлината
   Светлината може да има различни цветни температури, измервани в единици, наречени келвини (K). Лампите с ниска стойност на келвините произвеждат топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност произвеждат студена, по-стимулираща светлина. Тази лампа на Philips осигурява топла бяла светлина за уютна атмосфера.
   Енергоспестяваща лампа от Philips
   Тази енергоспестяваща лампа на Philips пести енергия в сравнение с традиционните източници на светлина, като ви помага да намалите сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазването на околната среда.
   15 години средна употреба на светодиодите
   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Интегрираните светодиоди в тази светодиодна лампа на Philips ще издържат до 15 000 часа (което се равнява на 15 години при средна употреба от 3 часа/ден с най-малко 13 000 цикъла на включване/изключване). Толкова е приятно да знаете, че не трябва да се тревожите да поддържате или заменяте крушки, докато се наслаждавате на перфектното осветление у дома.

   Погрижете се входът към дома ви да изпъква с осветление за коридора

    

   След като изберете най-доброто осветление за коридора, трябва да създадете приятна атмосфера. Светлинните инсталации могат да подчертават красивите декоративни елементи, които често се виждат в по-големи коридори. Лампите върху шкафове или гардероби могат да създадат топли островчета от светлина. Може да използвате стенни осветителни тела, за да подчертаете картини и скулптури. Гардеробите могат да се подчертаят от лампи на тавана или насочени светлини. Когато избирате осветление за коридор, в който има огледала, е най-добре да изберете стенно осветително тяло с мека светлина без отблясъци. Цветните светодиодни лампи могат да придадат повече пищност на коридора ви.

   Осветление за коридора – съвети

   Стоп кадър от видеоклипа за осветлението за всекидневна от Philips

   Осветление за коридор от Philips: Намерете правилното осветление за коридора си

   Икона с отметка
   Светодиодните или енергоспестяващи лампи предоставят много часове на светлина.
   Икона с отметка
   Цветното осветление може да създаде уникални акценти в коридора ви. Използвайте Philips Hue и изберете от 16 милиона цвята.
   Икона с отметка
   За топло посрещане използвайте регулируемо осветление. Крушките WarmGlow осигуряват уютна светлина – колкото повече намалява светлината, толкова по-топла става.
   Икона с отметка
   Използвайте естествена светлина в коридора си. Лампите за коридора трябва да могат да осигуряват висококачествено цветопредаване.
   Икона с отметка
   Ярка светлина, за да започнете деня, уютна светлина, когато се приберете вечер: SceneSwitch осигурява правилната светлина за всяка част от деня, без да е необходим димер.

   Бяла светлина за атмосфера Philips Hue

   стартов комплект

   Бяла светлина за атмосфера Philips Hue 871869654869