В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

   Осветление за домашен офис от Philips

   Защо осветление за домашен офис от Philips?

    

   Домът ви може да е страхотно работно място. В тишината на домашния офис може да е по-лесно да се концентрирате върху сложен работен проект, есе за училище или дори върху сметките, които трябва да платите. Можем да ви покажем как да използвате стилното ни осветление за бюра и маси, за да създадете перфектната атмосфера за домашния офис. За да можете да работите по спокоен, но продуктивен начин, и да се справяте с лекота с всяка задача.

   Philips Hue Phoenix

   Лампа за маса

    

   Лампата за маса Philips Hue Phoenix осигурява регулируема топла до студена бяла светлина в съответствие с ежедневните ви дейности. Свържете я чрез бриджа Hue (не е включен) към домашната си Wi-Fi мрежа за безпроблемен контрол чрез смартфона ви.

   Светодиодно лого
   Икона с отметка
   Четири рецепти за светлина
   Икона с отметка
   Топла до студена бяла светлина
   Икона с отметка
   Триизмерна текстура за ефект на блестяща светлина

   Осветление за & бюра и маси: Разберете как Philips може да освети домашния ви офис

    

   Когато става дума за осветление за бюра & маси, трябва да помислите за комбинация от различни източници на светлина. Таванната лампа задоволява нуждата от общо осветление, за да има основно осветяване на стаята, което е важно, за да не натоварвате очите си и да не се изморявате. Непрякото осветление, като например стенни или подови лампи, създава уютна атмосфера, която е от голямо значение за приятното работно място. Особено важно е осветлението на самото бюро. Може да искате да изберете настолна лампа с гъвкаво рамо, което може да се регулира. Важно е да осветявате цялото си работно пространство без отблясъци. Можете да предотвратите сенките, като разположите настолната лампа срещу ръката, с която си служите – отляво, ако е дясната ръка, или отдясно, ако е лявата. Разнообразните ни лампи не само осветяват домашния ви офис, но също така го декорират – изберете лампи, които допълват мебелите и подчертават личния ви стил.

   Само най-доброто за бюрото и масата ви – всички предимства се виждат веднага

   5 години гаранция
   В допълнение към стандартната двугодишна гаранция за тази лампа, Philips предлага  петгодишна гаранция на светодиодната система, в която се включват светодиодният модул и драйверът в лампата.
   Цветни температури на светлината
   Светлината може да има различни цветни температури, измервани в единици, наречени келвини (K). Лампите с ниска стойност на келвините произвеждат топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност произвеждат студена, по-стимулираща светлина. Тази лампа на Philips осигурява топла бяла светлина за уютна атмосфера.
   Енергоспестяваща лампа от Philips
   Тази енергоспестяваща лампа на Philips пести енергия в сравнение с традиционните източници на светлина, като ви помага да намалите сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазването на околната среда.
   15 години средна употреба на светодиодите
   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Интегрираните светодиоди в тази светодиодна лампа на Philips ще издържат до 15 000 часа (което се равнява на 15 години при средна употреба от 3 часа/ден с най-малко 13 000 цикъла на включване/изключване). Толкова е приятно да знаете, че не трябва да се тревожите да поддържате или заменяте крушки, докато се наслаждавате на перфектното осветление у дома.

   Дизайн на осветлението на домашния офис – съвети

   Стоп кадър от видеоклипа за осветлението за настолни лампи

   Осветление за & бюра и маси от Philips: Създайте перфектния домашен офис

   Икона с отметка
   Поставете настолната лампа срещу страната на доминиращата ви ръка, за да предотвратите сенките при писане или четене.
   Икона с отметка
   Цветното осветление или осветлението за настроение може да ви помогне да се концентрирате върху работата си. Philips Hue ви дава възможност да създадете перфектната атмосфера с повече от 16 милиона цвята.
   Икона с отметка
   Екранът на компютъра трябва да е защитен от лъчите на естествената светлина и от настолната лампа – така светлината няма да ви заслепява, докато работите на екрана.
   Икона с отметка
   Уверете се, че настолната лампа осветява цялото ви работно пространство.
   Икона с отметка
   За четене и писане се препоръчва комбинация от функционално и общо осветление – например регулируемото осветление може да намали умората за очите ви. SceneSwitch предлага 3 различни настройки на осветлението, без да са необходими димер или монтиране.
   Икона с отметка
   С подови или настолни лампи можете да акцентирате картини, фотографии или мебели. Колкото и ярко да искате да светят, регулируемите ни крушки WarmGlow осигуряват уютна светлина – колкото повече намалява светлината, толкова по-топла става.
   Philips Hue Phoenix
   Лампа за маса