марки

  Осветление за кухня от Philips

  Защо осветление за кухня от Philips?

   

  Кухнята е центърът на дома ви. Място, където се събирате да готвите, да разговаряте на обяд или вечеря и да празнувате. Но имате нужда от най-доброто кухненско осветление, за да й вдъхнете живот. Можем да ви покажем идеи за осветление за кухня, които са невероятно практични и функционални, но също и уютни и приветливи. Включително комбинация от общо, акцентиращо и специално осветление, за да извлечете максимума от дизайна на кухнята си. Когато готвите в кухнята, можем да ви помогнем да зададете подходящото настроение.

  Philips Amaze Hue

  Висяща лампа

   

  Добавете висящата бяла лампа за атмосфера Philips Amaze Hue към системата си Philips Hue и се насладете на естествена бяла светлина, която ви помага да се събудите, да се заредите с енергия, да се концентрирате, да четете и да си почивате. Насладете се на тази висяща лампа с уникален дизайн, подходяща за всякакъв интериор.

  Светодиодно лого
  Икона с отметка
  Висококачествена светодиодна светлина
  Икона с отметка
  Топла бяла до студена ярка дневна светлина
  Икона с отметка
  Гарантирано плавно безжично регулиране
  Лампа Philips Amaze 4023331P7

  Идеи за осветление за кухня

   

  Кухнята ви има ли вече хубава таванна лампа? Това е добро начало, защото таванните лампи създават основна яркост, която ви помага да се ориентирате. Но подобно осветление не е достатъчно за всички части от вашата кухня. Препоръчваме ви светодиодните лампи – те излъчват мека бяла светлина, регулируеми са и пестят енергия. В зависимост от това колко е голяма кухнята ви, трябва да вземете предвид следните компоненти, когато планирате осветлението й:

  Само най-доброто за вашата кухня – всички предимства се виждат веднага

  5 години гаранция
  В допълнение към стандартната двугодишна гаранция за тази лампа, Philips предлага  петгодишна гаранция на светодиодната система, в която се включват светодиодният модул и драйверът в лампата.
  Цветни температури на светлината
  Светлината може да има различни цветни температури, измервани в единици, наречени келвини (K). Лампите с ниска стойност на келвините произвеждат топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност произвеждат студена, по-стимулираща светлина. Тази лампа на Philips осигурява топла бяла светлина за уютна атмосфера.
  Енергоспестяваща лампа от Philips
  Тази енергоспестяваща лампа на Philips пести енергия в сравнение с традиционните източници на светлина, като ви помага да намалите сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазването на околната среда.
  15 години средна употреба на светодиодите
  Източник на светлина, на който можете да се доверите. Интегрираните светодиоди в тази светодиодна лампа на Philips ще издържат до 15 000 часа (което се равнява на 15 години при средна употреба от 3 часа/ден с най-малко 13 000 цикъла на включване/изключване). Толкова е приятно да знаете, че не трябва да се тревожите да поддържате или заменяте крушки, докато се наслаждавате на перфектното осветление у дома.

  Осветете кухнята си


  Любителите готвачи знаят най-добре, че когато готвите няма нищо по-важно от ярката светлина. Много е важно за отличното изживяване при готвене да изберете равно и неотразяващо кухненско осветление. Най-добрият избор за тази част от кухнята ви е неутралната бяла светлина.
   
  Ако имате кухня и всекидневна в едно, пространството за хранене трябва е с осветително тяло, защото обикновено е доста заето – с романтична вечеря за двама, вечеря с приятели, деца, които пишат домашните си на масата или друго – тук винаги се случва нещо. Затова трябва да можете да регулирате кухненското си осветление според текущите си нужди. Висяща лампа над кухненската маса с топла бяла светлина, която може да се регулира, определено е добър избор, защото можете да настройвате светлината според нуждите си.
   
  Декоративното кухненско осветление ви дава възможност да увеличите дори още повече уютната и приятна атмосфера в кухнята си. Светодиодните лампи осигуряват невероятно топла бяла светлина и имат изключително дълъг жизнен цикъл. Цветното осветление също може да допринесе към приятната атмосфера в кухнята ви. Трябва само да смените цвета в зависимост от настроението си, за да се почувствате комфортно в собствената си кухня.

  Дизайн на осветлението за кухня – съвети

  Съвети за дизайна на осветлението за кухня от Philips

  Разберете как Philips осветява кухнята ви

  Икона с отметка
  Функционалните осветителни тела, монтирани под шкафовете, за да не се виждат, осветяват работния плот, за да гарантират безопасността ви по време на всякакви дейности в кухнята.
  Икона с отметка
  Покритите спотови светлини върху шкафовете осветяват тавана и стените, което допринася за осветление без сенки. Колкото и ярко да искате да светят, регулируемите ни крушки WarmGlow осигуряват уютна светлина – колкото повече намалява светлината, толкова по-топла става.
  Икона с отметка
  Спотовите светлини над кухненската мивка осигуряват функционалното осветление, нужно за това място.
  Икона с отметка
  Определени места като барплота или работния плот могат да бъдат акцентирани с лампи, които ги осветяват от тавана – така можете да създадете контраст и да добавите специален щрих към кухненското си осветление. За да персонализирате осветлението си, използвайте Philips Hue и избирайте от повече от 16 милиона цвята.
  Икона с отметка
  Регулируемите осветителни тела могат да създадат перфектната атмосфера край кухненската маса за всякакви поводи. Със SceneSwitch можете да избирате от 3 различни настройки на осветлението, без да са необходими димер или монтиране.

  Philips Amaze Hue

  Висяща лампа

  Лампа Philips Amaze 4023331P7