В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

   Осветление за всекидневна от Philips

   Защо осветление за всекидневна от Philips?

    

   Всекидневната е сърцето на дома ви. Стая, в която можете да се насладите на много различни моменти – да се видите с приятели, да гледате телевизия на дивана, да работите и дори да хапвате. Можем да ви покажем как да адаптирате осветлението, за да отразява всяка дейност – от ярки таванни лампи до уютни лампи за всекидневна. Така че каквото и да правите, осветлението на всекидневната ви ще създава перфектната атмосфера.

   Philips myLiving RING

   Висяща лампа

   Внесете удивителни ефекти във всекидневната си с висяща лампа, която добавя щрих модерна закачливост, независимо дали свети или не.
   Икона с отметка
   Създайте стилна и приветлива атмосфера
   Икона с отметка
   Висококачествени материали
   Икона с отметка
   Създайте красиви светлинни ефекти
   Лампа Philips RING 4091331PN

   Идеи за осветление за всекидневна стая – за уютна атмосфера

    

   Осветлението във всекидневната ви трябва да се адаптира към много ситуации, защото не всяка лампа е подходяща за всеки повод. Таванната лампа е в основата на перфектното осветление на всекидневната. Тук можете да използвате регулируема лампа, за да създадете гама от светлинни нюанси от ярка бяла светлина до уютна топла светлина. Препоръчваме ви светодиодните лампи – – те излъчват мека бяла светлина, регулируеми са и пестят енергия. Таванната лампа е много полезна, когато се забавлявате, чистите или работите. Ако искате стаята да се усеща по-топла, можете да допълните осветлението със следните предложения:

    

   • Настолни лампи на масата за хранене, на первазите на прозорците или на рафтовете
   • Подови лампи близо до дивана или стола за четене
   • Стенно осветление в съчетание с огледала, картини, скулптури
   • Интегрирано осветление, например в рафтове за книги

   Само най-доброто за всекидневната ви – всички предимства се виждат веднага

   5 години гаранция
   В допълнение към стандартната двугодишна гаранция за тази лампа, Philips предлага  петгодишна гаранция на светодиодната система, в която се включват светодиодният модул и драйверът в лампата.
   Цветни температури на светлината
   Светлината може да има различни цветни температури, измервани в единици, наречени келвини (K). Лампите с ниска стойност на келвините произвеждат топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност произвеждат студена, по-стимулираща светлина. Тази лампа на Philips осигурява топла бяла светлина за уютна атмосфера.
   Енергоспестяваща лампа от Philips
   Тази енергоспестяваща лампа на Philips пести енергия в сравнение с традиционните източници на светлина, като ви помага да намалите сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазването на околната среда.
   15 години средна употреба на светодиодите
   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Интегрираните светодиоди в тази светодиодна лампа на Philips ще издържат до 15 000 часа (което се равнява на 15 години при средна употреба от 3 часа/ден с най-малко 13 000 цикъла на включване/изключване). Толкова е приятно да знаете, че не трябва да се тревожите да поддържате или заменяте крушки, докато се наслаждавате на перфектното осветление у дома.

   Осветете всекидневната си

    

   Лампите за всекидневната не служат само за осветление – светлината им може да е и декоративна. Можете да зададете акценти и да позволите на светлината да се превърне в част от интериорния ви дизайн, като използвате перфектното осветление за всекидневна. Нуждите от осветление на всекидневната ви се различават според размера на стаята ви – стаите в ярки цветове се нуждаят от по-малко светлина от тъмните стаи, а непрякото осветление създава уютна атмосфера.

    

   Пространството ви за хранене във всекидневната ли е? Тогава трябва да помислите да използвате регулируема висяща лампа над масата. Това ви дава възможност да променяте светлината според нуждите си – за хранене, игри или работа. Стенното осветление в комбинация с огледала или картини ще ви помогне да създадете уютна атмосфера – също като настолните лампи, подредени на первазите на прозорците, рафтове или странични масички.

   Дизайн на осветлението за всекидневна – съвети

   Стоп кадър от видеоклипа за осветлението за всекидневна от Philips

   Вижте как Philips WarmGlow задава перфектното настроение във всекидневната ви

   Икона с отметка
   Поставете подова лампа зад стола си за четене, за да имате достатъчно светлина за любимата си книга. С продуктите ни от серията SceneSwitch можете да зададете 3 различни варианта от ярка дневна светлина до уютно осветление, без да е необходим димер.
   Икона с отметка
   Картините и фотографиите могат да се подчертаят с таванни насочени светлини. Колкото и ярко да искате да светят, регулируемите ни крушки WarmGlow осигуряват уютна светлина – колкото повече намалява светлината, толкова по-топла става.
   Икона с отметка
   Можете да използвате цветна светлина или регулируеми лампи, за да промените атмосферата. Препоръчваме ви Philips Hue – с повече от 16 милиона цвята можете да превърнете всекидневното осветление в невероятно изживяване.

   Philips myLiving RING

   Висяща лампа

   Лампа Philips RING 4091331PN