В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Външно осветление, когато имате нужда

  Подходящото осветление ви помага да се ориентирате, когато навън е тъмно

  Силата на движението от Philips

  Научете повече за сензорната технология на Philips, долавяща движение

   

  Как ще намерите ключовете си в тъмното? Как ще разберете кой е на входната врата? Как ще се предпазите от препъване, докато изпълнявате ежедневните си задължения? Разберете как със сензорната технология, долавяща движение.

  Как можете да пестите енергия от осветлението?
  icon_energysaving_outdoor
  Лесно. Сензорите за движение свеждат до минимум разходите за електричество за градинското осветление, а съседите няма да се оплакват, че градинските лампи пречат на съня им. За още по-добри резултати изберете соларни светодиодни външни осветителни тела, за да не плащате и стотинка за осветяване на пространствата ви на открито.
  Дава ли осветлението повече сигурност?
  icon_lock
  Да. Когато се стъмни, външното осветление намалява вероятността от обир в дома ви, а вие се радвате на спокоен сън. Затова много собственици на къщи, които са монтирали подходящо осветление на верандата или на външните стени, се чувстват доста по-защитени.
  Кое е най-доброто място за външно осветление с цел повече сигурност?
  icon_lock

  Важно е да поставите външните осветителни тела правилно, за да функционират добре и да ви гарантират желаната сигурност и комфорт. Следните зони трябва задължително да са осветени през нощта:

   

  - Входни врати
  - Около гаража

  - Ъглите на къщата

  Какъв е принципът на действие на сензорите за движение?
  сензор за движение
  Външните осветителни тела са оборудвани с инфрачервен (PIR) сензор за движение, който улавя движението. Това ги прави изключително енергийно ефективни, защото светват само когато някой се намира в обхвата на сензора. 
  На какво разстояние сензорите засичат движение?
  icon_motion-sensor_outdoor
  Осветителните тела за защита на дома засичат движение в обсега на 10 метра. Това е удобен и икономичен начин за осветяване на пътя през нощта, защото осветителните тела се включват само когато и където е необходимо.
  Трудно ли се монтират?
  лесно монтиране
  Напротив. Лесно избирате кога автоматичният сензор да включва лампите и за колко дълго. А ако искате лампите да останат включени по-дълго, сензорите могат лесно да се деактивират.

  Силата на слънцето от Philips

  Изпробвайте соларната светодиодна технология на Philips

  Соларните градински лампи на Philips представляват висококачествени соларни панели и светодиодни лампи, които акумулират слънчева светлина за по-дълго отразяване. Продължителността от време, в което излъчват светлина, зависи от количеството слънчева светлина, погълнато от соларния панел. При хубаво време може да си осигурите до шест часа осветление. Функциите за пестене на енергия като бутон за включване/изключване или сензор за движение ви гарантират ярко осветени пространства на открито независимо какви са климатичните условия или кое време от годината е.
  Abelia
  Трудно ли се монтират?
  Icon_no-wires_outdoor
  Тъкмо обратното. Соларните градински лампи Philips спестяват неудобството при монтиране на осветлението. Нужни са ви само няколко минути, за да ги поставите в градината си – дори никога досега да не сте монтирали външно осветление. Тъй като не ви е нужен захранващ кабел, не се налага да ги монтирате в близост до контакт, а поставянето им е бързо и лесно.
  Вярно ли е, че соларните лампи пестят най-много енергия?
  icon_energysaving_outdoor
  Да, така е. Соларните градински лампи Philips превръщат енергията от слънцето в блестяща светлина, която не се отразява на сметките ви за електроенергия. Изработени от здрави материали, нашите стилни, енергийно ефективни градински лампи имат срок на експлоатация до 25 години, за да се радвате на безплатната енергия от слънцето години наред.  
  Соларните лампи осигуряват ли достатъчно светлина?
  Icon_LEDincluded_outdoor
  Соларните градински лампи Philips излъчват до 100 лумена светлина, достатъчни за осветяване на определена площ за работа или за поставяне на акцент върху избран градински или архитектурен елемент.

  Търсите подходящо външно осветление , за да придадете повече блясък на градината си?