В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Насладете се качествено на моментите на открито

  Функционално и стилно, външното осветление превръща градината ви в сияен оазис по всяко време на денонощието

  Осветление за градини и балкони


  Колкото по-добро градинско осветление и външни осветителни тела имате, толкова повече време можете да прекарвате навън. Организирайте парти в градината или си починете на спокойствие с книга в ръка. Независимо дали имате голяма градина или малък балкон, подходящото осветление ви осигурява добро настроение за повече време на свеж въздух със семейството и приятелите.
  icon_energysaving_outdoor

  Лесно монтиране


  Монтирането на осветително тяло не трябва да ви затруднява. С градинските лампи Philips можете да сте сигурни, че сме направили и невъзможното, за да ги опростим максимално. Нашите външни осветителни тела се монтират лесно само в три стъпки. Много клиенти споделят това мнение. Клиенти, които са монтирали наши продукти, споделят, че са се справили много лесно*.


  (*Източник: Home Usage Test (Тест за ползване в домашни условия), Франция, 2015 г.)

  Icon_LEDincluded_outdoor

  Отлично качество на светлината


  За идеален завършек на успешния ден – вдигнете крака и се отпуснете в неповторимата атмосфера на отпускащата бяла светлина. Бялата светлина ще ви помогне да се отпуснете вечер и да се наслаждавате още повече на времето, прекарано на открито. Външното ни осветление излъчва постоянна и равномерна мека бяла светлина с цветна температура 2700 келвина или студена бяла светлина с 4000 келвина. 
  Icon_high-quality_outdoor

  Повече светлина за градина с безупречен стил


  Градинските лампи придават усещане за безупречен интериорен стил на пространствата на открито. Нашите осветителни тела с модерен или традиционен дизайн допълват визията ви и осветяват безупречно незабравимите моменти. Висококачествените материали и впечатляващите форми придават допълнителна изисканост на градината ви.

  Изпробвайте осветлението във виртуална градина!

  Дизайн на външно осветление - полезни съвети

  Използвайте отразена светлина, за да придадете повече блясък на градината

  Отразената светлина е идеална за създаване на атмосфера, докато пряката светлина е по-функционална. Скрийте осветителните тела зад храстите или живия плет или ги насочете към стената на терасата, за да си осигурите идеалната атмосфера. Винаги избягвайте да насочвате ярка светлина към очите на гостите си, за да не ги заслепите.

  Светодиодни градински лампи за приказно красиви ефекти

  В зависимост от размерите на градината може да ви трябват допълнителни градински лампи. Заложете на светодиодните , защото те са по-издръжливи и по-енергийно ефективни от обикновените крушки с нажежаема жичка. Нашите соларни градински лампи акумулират енергията от слънцето през деня, за да можете по-дълго да се радвате на красотата на нощта! 

  Фенерът Philips Abelia лесно се пренася от едно място на друго. С опциите за ефект на светлина от свещ или по-силна светлина създавате приятна обстановка на балкона или в градината.

  Къде да поставите външните осветителни тела?

   

  Използвайте отразена светлина, за да придадете повече блясък на градината.

   

  За да функционират добре и да ви гарантират желаната сигурност и комфорт, външните осветителни тела трябва да са поставени правилно. Зони, които задължително трябва да са осветени през нощта:

  • входни врати
  • около гаража
  •  ъглите на къщата
  Abelia
  Можете ли да намерите ключовете си в тъмното?