В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Открийте енергоспестяващи LED лампи

  Енергийно ефективни LED

  Дългият живот на LED лампите Philips означава, че ще ги сменяте по-рядко. Енергийната им ефективност означава, че ще виждате предимствата и в портфейла си.

   

  LED светлините Philips използват до 80% по-малко енергия от традиционните лампи с нажежаема жичка, при което излъчват същата красива топла светлина, с която сте свикнали. LED лампа Philips може да издържи до 15 000 часа, което се равнява на 15 такива с нажежаема жичка. Така че не само ще се налага по-рядко да сменяте лампи, но и ще има по-малко отпадъци. Заслужава си да инвестирате в дома си – нека Philips ви помогне.

  izobrazhenie-energospestyavane-prozrachno

  Енергоспестяващи LED лампи

   

  LED осветлението е устойчиво по много начини. Първо, LED лампите спестяват до 90% от енергията в сравнение с традиционна лампа със същото светлоотдаване.

   

  Когато купувате LED лампа Philips, започвате да пестите пари веднага. За всяка лампа, която заменяте с LED, ще виждате незабавна възвръщаемост във вид на по-ниска сметка за електроенергия.

  dalag-zhivot

  Дълъг живот

   

  LED източниците на светлина издържат по-дълго и ви спестяват досадната честа смяна на лампи. Това значително намалява отпадъците, но също така пести средства в дългосрочен план.

   

  Животът на LED източника на светлина може да е до 10 пъти по-дълъг от този на традиционните светлинни източници. Обичайната лампа има живот от около 2000 часа, докато LED осветлението Philips има живот до 20 000 часа. Това е еквивалентно на 20 години!

  Лумени и ватове

   

  Лумените и ватовете са важни понятия за разбиране на потреблението на енергия от източника на светлина. С прости думи: LED лампата използва значително по-малко енергия (ватове) за същото светлоотдаване (лумени).

   

  Пример: LED лампата използва само 2,5 вата за светлоотдаване от 115 лумена, докато традиционната лампа използва 15 вата (или шест пъти повече енергия!) за излъчване на същия брой лумени.

   

  Гледайте видеоклипа, за да научите повече за ватовете и лумените, или разгледайте упътванията в Wiki относно количеството светлина и ватове и лумени.

  Ватове и лумени