В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Philips LED

  Преминете към светлина, която щади очите ви.

  Защо Philips EyeComfort LED


  Слабата светлина може да предизвика напрежение в очите.Осветлението Philips LED е проектирано да щади зрението. Това е, което можете да очаквате от една надеждна марка.
  EyeComfort logo
  EyeComfort video

  Открийте нашата серия EyeComfort


  LED лампите на Philips се предлагат в голямо разнообразие от форми и размери. Така че никога не е било по-лесно да преминете към LED осветление. Ще спестите от сметката за електричество, но по-важното е, че ще можете да изберете приятна светлина щадяща зрението ви и това на вашето семейство.
  • LED лампи Тип свещ (димируема)

   LED лампи

   Тип свещ (димируема)

   • 5W (40W)
   • E14
   • Топла бяла светлина
   • Подходящи за димиране
  • LED Лампа (димируема)

   LED

   Лампа (димируема)

   • 5,5 W (40 W)
   • E27
   • Топла бяла светлина
   • Подходящи за димиране

  Какви са ползите от EyeComfort?

   

  Днес, на пазара има голям избор на LED осветление, но не всичко е създадено еднакво. Ето защо разработихме нашата гама Philips EyeComfort. Всички наши светодиоди покриват стандартите на EyeComfort, който измерва продуктите ни спрямо набор от ключови критерии за комфорт: трептене, отблясъци, стробоскопичен ефект, фотобиологична безопастност, затъмняване, настройка и цветопредаване – фактори, които биха повлияли комфорта на очите ви.

  Flicker
  Flicker

  Трептене и Стробоскопичен ефект

   

  Някои видове светодиодно осветление мигат или създават стробоскопичен ефект. Това може да доведе до разсейване,дразнене и отключване на определени здравословни състояния.

  Светодиодите EyeComfort са проектирани да сведат до минимум факторите причиняващи тези ефекти, като осигуряват пълен комфорт за очите, независимо дали четете, работите или релаксирате.

  Flicker video
  Glare

  Яркост

   

  Някои светодиоди излъчват силни отблясъци, които затрудняват виждането заради ярката светлина. Това може да причини зрителен дискомфорт и дори главоболие.

   

  Светодиодите EyeComfort са проектирани да намаляват отблясъците, осигурявайки пълен комфорт за очите във всяка стая на вашия дом.

  Flicker video
  Photo biological safety

  Фотобиологична безопастност


  Що се отнася до фотобиологичната безопастност, нашите светодиоди не се различават от традиционните лампи с нажежаема жичка. Те не съдържат по-големи количества светлина с къса дължина на вълната, която може да предизвика опастност от синя светлина и се вписват добре в стандартите за безопастност.
  Photo biological safety video
  Color rendering

  Визуализация

   

  Визуализацията се отнася до това колко добре източникът на светлина може да я предава.

  Светодиодите EyeComfort имат висок индекс на цветопредаване, което означава, че интериорът в дома ви се откроява с висока резолюция и истински цвят.

  Color rendering video
  Tunability icon

  Настройка на цветовата температура

   

  Много светодиоди излъчват само една „ цветна температура“ – като топла бяла или хладна дневна светлина – което означава, че не можете да променяте настроението в стаята.

  Настройващите се светодиоди EyeComfort ви позволяват да регулирате цветовата температура. Така например можете да изберете ободряваща хладна светлина сутрин или уютна приглушена светлина за през нощта.

  Tunability video
  Noise icon

  Шум

   

  Някои хора намират, че светодиодите издават дразнещ звук. Това се дължи на начина, по който крушките използват електричеството за излъчване на светлина.

  Светодиодите EyeComfort са проектирани да елиминират звуковия шум, за да можете да работите, учите и играете без да отвличате вниманието си.

  Strobe video
  Dimmable icon

  Регулиране на светлинния поток

   

  Някои „димируеми“ светодиоди с по- ниско качество премигват когато изключите светлината.

   

  Нашите светодиоди EyeComfort използват интелигентен електронен дизайн, за да можете да създадете перфектна атмосфера, като в същото време са щадящи за очите ви.

  Dimmable video

  “Изборът на правилно осветление е много важен”

   

  “Видът осветление, което използваме ежедневно, може да окаже влияние върху качеството ни на живот. Например, контролирането на цвета и ентензитета на осветление през деня може да подобри моделите ни за сън, което може да бъде от решаващо значение за благосъстоянието и здравето ни. За разлика от това, слабото изкуствено осветление може да има вредно въздействие върху качеството на живот и да доведе до нарушени модели на съня, дискомфорт в очите и главоболие. Изборът на правилно осветление е важно.”

  Andrew Stockman Professor at the Institute of Ophthalmology
  Андрю Стокман, Професор в Института по офтамология
  Лондонски университетски колеж (UCL)
  Critical benefits of EyeComfort

  Ключови преимущества на EyeComfort

   

  Осветлението може да играе важна роля за производителността, развитието на зрението при децата, помощта към възрастните хора, както и циклите на събуждане и сън. Гледайте видеото на Андрю Стокман, професор по офтамология, за това как EyeComfort постига добро осветление и защо е необходимо.

  Eyesight facts and figures

  Факти и цифри за зрението

   

  Какво мислят хората от различните точки на света за осветлението? Попитахме над 10,000 души на планетата за тяхното отношение към светлината. Вижте нашите ключови открития, за да можете да направите сравнение.

  Глобалните изследвания сочат, че много хора се страхуват от влошаване на зрението, но много малко предприемат стъпки, за да го съхранят.

  Открийте пълната гама продукти на EyeComfort

   

  LED лампите и телата на EyeComfort са проектирани да доставят висококачествена комфортна светлина. Разгледайте пълната гама светодиоди, за да внесете EyeComfort във всяка стая на вашия дом.
   

  Вижте гамата

  Създаден за комфорта на очите ви. Посетете www.lighting.philips.bg/consumer/led-lights/eyecomfort/whitepaper fза повече информация относно трептене, стробоскопичен ефект и други Eye Comfort параметри и продуктови детайли.